Happy momlife

img_5011
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwemplezier met Swim Essentials

Yes! De zomer is begonnen en de zwembaden staan in vele tuinen alweer klaar. Bij ons in de tuin hebben wij inmiddels ook een zwembad opgezet. Normaal gesproken hebben wij een groot zwembad met frame, maar dit jaar durfde ik dat niet aan met Fleur. Een minder diep zwembad dus, maar wel groot genoeg zodat onze eenhoorn van Swim Essentials er in past.

Swim essentials is een webshop met de leukste inflatables voor in het zwembad, maar ook voor op het strand. Hier zwemmen de kinderen veel in de tuin en zullen wij in de vakantie ook met grote regelmaat naar het strandje gaan. Naast een groot zwembad is het natuurlijk super leuk om tof speelgoed in je zwembad te hebben. En daarvoor kun je heel goed terecht bij Swim Essentials.

Veiligheid

Sofie en Fleur hebben beide nog geen zwemdiploma. Daarom vind ik het belangrijk dat het ook veilig is in de tuin. Ik wil ze kunnen zien als ze in het zwembad zitten, maar ik wil dat ze ook zwembandjes dragen. Sofie draag meestal haar zwemvestje van zwemles en Fleur draag zwemvleugels. Bij de webshop vond ik super leuke zwembandjes met een panter printje. Helemaal hip op dit moment natuurlijk! Ze sluiten mooi aan voelen kwalitatief goed aan. Ideaal voor in een klein zwembadje!

Speelplezier 

En dan is het nog heel belangrijk dat je lekker kunt spelen in het zwembad. De meisjes wilden heel erg graag een eenhoorn in het zwembad, tja en ik vind het stiekem ook heel tof! De meiden hebben er menig zwem momentje mee gehad. Er op springen, hem gebruiken als glijbaan en ga zo maar door een eenhoorn in je zwembad staat garant voor uren zwemplezier. Deze en vele andere leuke items kun allemaal kopen bij Swim Essentials.

Hebben jullie ook een zwembad in de tuin staan?

Facebook Comments

Share this post