Emma-Sofie zwanger

Zwangerschapsupdate week 40 – De laatste!

Afgelopen donderdag zou ik 41 weken zwanger zijn, maar gelukkig melde Sofie zich afgelopen woensdag al. Binnenkort zal ik alles vertellen over de bevalling en de periode waar we nu in zitten. Maar om mijn rijtje met updates volledig te maken eerst nog een zwangerschapsupdate van week 40.

Elke dag vanaf dat je de uitgerekende datum voorbij bent is spannend, want ze kon elk moment geboren worden. Mijn klachten gingen eigenlijk gezellig door en ik had veel last van voorweeën. Ik kon wel zeggen dat ik echt klaar was met zwanger zijn. Sofie deed het nog goed, was nog lekker actief en ik kon nog redelijk wat doen.

Afgelopen dinsdag mochten wij nog even naar de verloskundige, Sofie leek het nog prima te hebben in mijn buik. En de verloskundige deed een poging tot strippen wat uiteindelijk niet lukte aangezien ze boel nog muurvast zat. Ik ging naar huis met een dubbel gevoel, de gedachten dat het nog goed ging met Sofie was heel fijn, maar ik was wel klaar met het zwanger zijn. Thuis heb ik dan ook even lekker zitten huilen en kwam Robert met troostvoer (als in een frikadel). Ik merkte dat het toucheren wel iets in mijn lichaam had gedaan, maat verwachte gewoon voorweeën. Na een douche besloot ik dan ook maar te gaan slapen want wie weet wat de nacht ons zou brengen, you never know!

Uiteindelijk werd ik om 02:00 uur wakker met weeën maar over dit stukje ga ik jullie binnenkort nog van alles vertellen. Voor nu ga ik weer lekker verder knuffelen met mijn grote knul en mijn kleine meisje.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply christa

  Hieperdepiep hoera! Mooie naam ook. Geniet met je gezin. ♡

  12/04/2015 at 7:08 am
 • Reply Miranda

  Mooie afsluiting van je updates:) zo fijn voor je dat ze besloot te komen. Kan me voorstellen dat je er helemaal klaar mee was:)
  Nogmaals heel veel geluk met z’n viertjes!

  12/04/2015 at 8:53 am
 • Reply Tamara

  Nou echt super dat ze er eindelijk is! En nu gaat de tijd vast ineens veel sneller? Haha! Ben wel benieuwd naar je turbobevallings verhaal!

  12/04/2015 at 11:46 am
 • Reply Jennifer

  Fantastisch dat het toucheren (voelen van ontsluiting dus) de boel een beetje op gang heeft gebracht. Bij mij was dat ook de trigger voor echt flinke weeën. Daarvoor had ik gewoon als in een goede menstruatiepijn even 7 cm geproduceerd. Ik ben benieuwd naar je bevallingsverhaal, maar die moet je natuurlijk pas delen als je daar klaar voor bent! 😉 Genietze!

  13/04/2015 at 11:52 am
 • Leave a Reply