zwanger

Zwangerschapsupdate week 38

Hoera! ik ben 39 week zwanger! Nog een weekje tot mijn uitgerekende datum en ik ben benieuwd of we dit gaan halen. Deze update is niet zo’n opgewekte update ik ben was het gewoon even helemaal zat, dus als je geen zin hebt in een blog vol hormonen dan zal ik zeggen skip hem!

Sinds vorige week dinsdag zit ik al in de krampen met af en toe een dagje niks, ik heb in 1,5 week ook maar 3 goede nachten gehad en ik kan echt merken dat ik op ben. Ik heb onwijs veel krampen en harde buiken maar het wil niet doorzetten, ons meisje heeft het nog te goed in mijn buik. Prima natuurlijk, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar ons kleine meisje.

Zwemmen is gek 
Afgelopen zaterdag besloten wij te gaan zwemmen, ik moest namelijk echt het huis uit. We zijn de hele dag geweest en Aron genoot van de aandacht en het zwemmen met Robert. Ik besloot namelijk vrij snel uit het zwembad te gaan, ik vond het gek om het zwembad in te gaan met de gedachten dat mijn vliezen konden breken. Gelukkig had ik een boek mee en heb ik heerlijk zitten lezen.

Cocoonen tot the max! 
Afgelopen weekend zat ik er helemaal door, ik was op en emotioneel begon het ook slopend te worden. Ik was snel op mijn teentjes getrapt en had zin aan niemand. Ik nam een media stilte en besloot lekker even de rust te pakken.Ik kreeg veel berichtjes of ze er al was, maar nee helaas! Zodra ze er natuurlijk is zal ik berichten plaatsen op mijn social media kanalen.

Controle! 
Afgelopen maandag hadden moempie en ik weer een controle afspraak bij de verloskundige. Het was een fijne controle we mochten weer even kijken naar ons meisje en ze lag er mooi bij! Ik had nooit gedacht dat ik zou zeggen dat ik een echo mooi zou vinden, maar ik vond haar prachtig! Mijn bloeddruk en gewicht waren in orde, al schrok ik wel dat ik in een week tijd 1,5 kilo was aangekomen OEPS! De verloskundige zei dat het prima was dus we gaan maar gewoon op deze manier door haha!

Op naar een nieuwe week, met misschien wel een nieuw mini mensje! 
Of ze wacht nog twee of drie week 😉 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Desiree

  Spannend hoor! Heel veel succes.

  26/03/2015 at 6:53 am
 • Reply Saskia

  Het wachten lijkt mij inderdaad vreselijk. Veel succes nog even!!

  26/03/2015 at 7:59 am
 • Reply Olga

  Ik hoop wel voor je dat ze snel komt. Als je zo op je laatste dagen loopt en je niet meer lekker voelt is het ook niet echt fijn meer natuurlijk. X

  26/03/2015 at 8:12 am
 • Reply Josan

  Succes met de laatste loodjes doorkomen. Ik leef met je mee.

  26/03/2015 at 8:25 am
 • Reply Tamara

  Haha nou je geklaag valt best mee! De laatste weekjes zijn gewoon niet zo heel erg leuk!

  26/03/2015 at 8:48 am
 • Reply Mirella

  Ik ben ook precies 39 weken! En ook ik ben er wel een beetje klaar mee! Ben gewoon veel te nieuwsgierig naar de kleine. Slapen is hier ook een probleem aan het worden, geen 1 houding ligt nog lekker. Afgelopen zaterdag heb ik van s ochtends vroeg tot s avonds laat harde buiken en krampen gehad. Helaas alleen voorweeen. Ben benieuwd wat aankomende week gaat brengen! Hoop met pasen lekker met zijn drieën te zijn!

  Succes met de laatste loodjes! En wie weet is zwangerschapsupdate voor week 39 niet eens meer nodig!

  26/03/2015 at 10:19 am
 • Reply Milou

  Pfff… Moempie, kom nou!!! En dan te bedenken dat mijn moeder bij ons alle drie tot 43 weken heeft doorgelopen. Ik heb medelijden! Ik denk dat die slapeloze nachten je echt slopen en dat dat ook het meest vervelende is op dit moment? Oh meid, ik heb het zo met je te doen! Laat dat kleintje nu maar komen.

  26/03/2015 at 7:47 pm
 • Reply Lieke

  De laatste loodjes!! Sterkte ermee!!
  Succes!

  Liefs lieke

  27/03/2015 at 8:59 pm
 • Leave a Reply