Comments (12)

Altijd spannend als je kleintje minder actief is, gelukkig was er niks aan de hand. Nogmaals succes met de laatste loodjes!

Ahhh fijn dat alles goed was! Echt spannend dat ze er gewoon elk moment kan zijn!

Sterkte nog eventjes!

Ik vind het zo spannend worden. Steeds kijk ik op je IG of er een baby is, haha. Goed dat je hebt gebeld. Daar zijn ze tenslotte ook voor.

Wooow dit is zo spannend allemaal! Wat een prachtige update heb je geschreven maar ook zo’n spannend moment dat je toch even voor controle ging, goed van je! En nu wachten, maar ooh ik duim met je mee dat je je prachtige meisje gauw vast mag houden <3

Ooh wat spannend hè dat wachten! Het duurt nu vast niet lang meer:)

Oh wat spannend Joyce! Iedere dag als ik de computer opstart kijk ik eerst of je nog niet bevallen bent. Hopelijk is jullie kleine meid er snel, mocht ik je niet meer ‘spreken’ dan wens ik je alvast heel veel succes en een fijne bevalling toe!

Wat spannend zeg! Nog even en je hebt je lieve meisje in je armen. Gelukkig bleek alles in orde met de kleine, spannend als je haar ineens zoveel minder voelt. Succes met de laatste loodjes. En wat een prachtige foto bovenaan met Aron zeg!

Hopelijk gaan deze laatste wachtweken snel voorbij en kan je snel van je wondertje gaan genieten!

Spannend he die laatste loodjes. Lijkt me eng als je, je kindje even niet voelt, maar gelukkig was alles goed!

ohhh wat spannend..Goed dat je even hebt laten checken…dat zal wel even zenuwslopend zijn geweest zeg. Je bent er bijna!!! Zet hem op he! 🙂 Ik ben zooo benieuwd naar jullie kleine meisje 🙂

succes met de laatste loodjes!

Ze maakt t je wel spannend!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP