zwanger

Zwangerschapsupdate week 34

Daar was hij dan mijn eerste verlofweek! Wat schiet de tijd voorbij, over 5 weekjes kunnen we gewoon al een gezinnetje van vier zijn. Gek idee hoor. Afgelopen week was een fijne rustige week, tijd om weer even terug te blikken op alles.

Indalen?
Moempie had het afgelopen week druk, ik heb regelmatig krampen gehad en nu duidelijk het idee dat ze een stuk lager in mijn buik zit. Ik hoop stiekem dat ze al ingedaald is dan heb ik 200% vertrouwen dat ze niet terug draait. Aanstaande dinsdag hebben Moempie en ik weer een controle en dan zullen we zien of dit echt zo is.

Uitbreek sessies! 
Het schoppen begint zo langzamerhand ook ongemakkelijk te worden. Een paar keer per dag begint ze zich uit te drukken en ik kan je vertellen dat dit niet heel comfortabel is haha! Vooral in de buurt van mijn ribben kan ik het niet echt aanraden. Ik ben haar vaak ook aan het terug duwen. Wel heeft ze de laatste dagen veel contact gehad met Robert. Ze volgt zijn hand nog actief en geeft ook aan dat hij niet mag loslaten haha.

De Negenmaandenbeurs
Gisteren ben ik op de Negenmaandenbeurs geweest en heb ik de laatste inkopen gedaan. Lekker gekeken bij nieuwe (voor mij) merken en lekker gekletst bij merken waarmee ik al contact had. Ook kocht ik de laatste spulletjes voor ons meisje, alle geshopte spullen laat ik komende week nog even in een apart artikel zien. Het was een gezellige dag, de beurs zag er goed uit en het was leuk om er een keertje als zwangere rond te lopen. Al moet ik wel zeggen dat ik vandaag veel last heb van mijn lichaam haha! Ach het hoort erbij zo aan het einde.

Aftellen! 
Ik merk dat ik de laatste week veel op mijn zwanger app kijk en echt aan het aftellen ben. Ik ben zo nieuwsgierig naar ons kleine meisje, en Robert en Aron kunnen ook niet wachten. Ik kan niet wachten om een meisje in roze gewikkeld in huis te hebben en om mijn liefde te delen met nog een kindje. Nog even geduld, volgens de zwanger app nog 34 dagen tot de uitgerekende datum. Spanend!!!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Jennifer

  Ooh nee, echt 5 weken nog maar? Hallo, dat is zo voorbij, voor je het weet is ze al 5 weken oud! Geniet er nog even van hoor.

  26/02/2015 at 12:44 pm
 • Reply Kimberley

  Aaaa, nog 34 dagen! Spannend! Zo gaaf ook dat ik je zwangerschap vanaf het begin heb mogen volgen. Vind het onwijs leuk en kan niet wachten voor jullie!

  26/02/2015 at 1:25 pm
 • Reply Denise

  Wat begint het al spannend te worden voor jullie. Leuk dat je bij de negen maanden beurs bent geweest 🙂

  26/02/2015 at 2:51 pm
 • Leave a Reply