zwanger

Zwangerschapsupdate week 33

♥ Een leeg bedje, een gevulde buik nog even blijven groeien kleine meid! ♥

Hoera! Vandaag ben ik 34 weken zwanger en is mijn verlof officieel in gegaan. Ik zit dan wel al thuis vanaf 28 week, verlof klinkt toch echt leuker. Vanaf nu mag ik echt gaan nestelen, nog meer gaan zwijmelen en genieten van de laatste weekjes met z’n drietjes. 

Afgelopen week was een rustige week, vorige week donderdag vertelde ik al over de controle en verder deden we niet veel bijzonders. De baby wasjes zijn gedaan en de box staat klaar. Eigenlijk is de boel klaar voor haar komst. Het wiegje staat nog bij mijn ouders aangezien het hier toch in de weg staat. En als ik bevallen ben is hij snel genoeg bij ons. Ook het wandpaneel is klaar en halen we binnenkort op, dan is haar kamertje zo goed als klaar op de aankleding na.

Buikpijn en rustig! 
Afgelopen week had ik wel wat meer buikpijn, zachte menstruatie krampjes niet zorgwekkend. Ik heb zelf het gevoel dat ze aan het indalen is en dit kan natuurlijk pijnlijk zijn. Bij Aron deed het toen zoveel pijn dat ik op de wc zat te puffen. Ook is ze een stuk rustiger, ik zit soms echt te porren om te kijken of ze wakker wordt. Gelukkig reageert ze elke keer wel. Het hoort er allemaal bij maar echt fijn is het niet.

Verlof! 
Vanaf vandaag heb ik officieel verlof, geen ziektewet meer maar verlof! Klinkt toch iets leuker haha! Nu mag ik lekker toegeven aan mijn nesteldrang en alle kasten gaan lopen soppen. Vandaag vieren we mijn verlof met een lekker taartje en gaan we duimen dat ons meisje nog even lekker blijft zitten tot 37 week ofzo. haha! Nog 6 weekjes en dan is het zover, hier in huis zijn we al flink aan het aftellen.

Ligt Moempie al in haar bedje? 
Ook Aron is ongeduldig en kijkt erg uit naar zijn zusje. Afgelopen week vroeg hij na het douchen of Moempie al in haar bedje lag, want hij kon niet langer meer wachten op haar. Toen ik had uitgelegd dat ze nog even in mama haar buik moest blijven vond hij dit een goed plan. Hij wil namelijk niet dat ze eerst nog in het ziekenhuis moet liggen. Hij loopt nu ook dagelijks haar kamertje in zet een muziekje aan en verplaatst te knuffeltjes. Nog even grote vent en dan mag je eindelijk je zusje bewonderen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

11 Comments

 • Reply Sanja

  Leuke update weer. Ik vond verlof ook veel fijner klinken als ziektewet haha. Helaas loop ik (nog steeds )weer in de ziektewet.. Succes nog met de laatste loodjes!

  19/02/2015 at 8:05 am
 • Reply Olga

  En dan maar hopen dat hij alles na de geboorte ook net zo leuk blijft vinden :’)

  19/02/2015 at 8:32 am
 • Reply Miranda

  Wat leuk zo’n update:) wat fijn om te lezen dat Aron er zo mee bezig is. Hij wordt vast een hele lieve grote broer!

  19/02/2015 at 9:53 am
 • Reply Desiree

  Aron is nu al een lieve broer zo te lezen. Geniet van de laatste weken!

  19/02/2015 at 11:16 am
 • Reply Kimberley

  Ahh, je buik wordt steeds mooier en mooier! Gaaf om te zien. En wat vind ik Aaron toch een lief ventje. Zie het al helemaal voor me dat hij in haar kamertje aan het rommelen is. Echt heel lief!

  19/02/2015 at 11:53 am
 • Reply Gwen

  Leuk geschreven! En mooie ronde buik heb je toch! Nog heeeeeeeeeeeeel even geduld, zo spannend!

  19/02/2015 at 1:10 pm
 • Reply Judith

  Aron is echt al een grote broer! Zo lief hoe hij er mee omgaat :-).
  Fijn dat je nu officieel verlof hebt! Geniet ervan en succes nog even. X, Judith

  19/02/2015 at 1:11 pm
 • Reply Consuminder Meisje

  Ben heel benieuwd naar de naam! En natuurlijk naar de foto’s als ze er eenmaal is. Kan me voorstellen dat je nu echt niet meer kunt wachter en liever vandaag dan morgen zou willen dat ze er is. Succes nog met de laatste loodjes.

  19/02/2015 at 4:10 pm
 • Reply Femke

  Oooh, zo leuk!! Ik kan niet meer wachten voor jullie haha 😉 Ik lees echt al je updates hoor, maar reageer niet zovaak. Aron en papa en mama; nog eventjes geduld en jullie prinsesje is er 😀

  19/02/2015 at 5:42 pm
 • Reply Gerdi

  Wat lief dat Aron ook zo uit kijkt naar z’n zusje, bijzonder dat ze het ook echt meebeleven hé nu ze wat ouder zijn!
  Benthe kan ook niet wachten tot haar broertje of zusje zich aandient!
  En rommelt net als Aron elke dag wel even op de babykamer..

  20/02/2015 at 9:27 am
 • Reply Jennifer

  Joyce, was jij niet net nog maar 7 weken zwanger? Himmel wat gaat dat snel zeg! Nog even blijven broeden hoor!

  23/02/2015 at 6:35 pm
 • Leave a Reply