Persoonlijk

Zwangerschapsupdate week 32

Wekelijks staat mijn zwangerschapsupdate klaar, maar deze week niet. Ik had een druk weekend een drukke week en gisteravond ging ik naar 50 shades. Ik besloot mijn update nog niet te schrijven en te wachten tot ik weer een beetje energie had. En dat is nu wanneer Aron op bed ligt. Inmiddels ben ik 33 week zwanger en voel ik me onwijs goed!

Babyshower! 
Afgelopen weekend werd ik verrast met een super leuke gezellige babyshower! Ik vertelde er afgelopen dinsdag alles al over. Ik ben onwijs verwent met leuke cadeaus en heb een mooie herinnering gekregen van iedereen die er was. Een mooie dag om op terug te kijken. Wil je meer lezen over mijn babyshower? Klik dan hier.

Babywasjes 
Het eerste babywasje ligt gewassen en gestreken in haar kast. Klaar om straks gebruikt te worden. Komende week wil ik alle wasjes af hebben en ik kan stiekem ook niet wachten om de roze wasjes te zien hangen.  Gek idee hoor dat er straks een mini meisje in zit die helemaal van ons is.

Check up bij de verloskundige 
Vanmiddag mocht ik weer langskomen bij de verloskundige en wat was het fijn! Ik moet er tussen de middag zijn en had een broodje voor Aron in mijn tas meegenomen. Tijdens het plannen van de afspraak had ik niet nagedacht over de schooltijden, ik moet nog wennen. Alle check ups waren goed en ik mocht ook weer even naar ons meisje kijken. Ze ligt inmiddels mooi met haar hoofdje naar beneden ik maakte me hier nogal zorgen over. Ik hoef me hier nu niet mee bezig te houden. Ook kon ik haar weer even goed bekijken en deden we nog een 3D poging. Er was nu iets meer te zien en ze heeft het zelfde wip neusje als Aron. Ook de normale echo was duidelijk, ze is zo mooi! (en ik ben verliefd!!) De controles worden nu ook vaker ik mag namelijk over 2 weekjes alweer terug komen.

Verder voel ik me eigenlijk heeeel goed, ik geniet, ik rust en ik ben verliefd. Nog 7 weekjes tot de uitgerekende datum, nog 48 daagjes! Ik kan niet wachten om haar vast te houden, om Aron met zijn zusje te zien en Robert met zijn dochter. Nog heel even…..

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

13 Comments

 • Reply Joyce

  Ja de verloskundige zegt: Het apparaat staat er toch. Mij hoor je niet klagen maar besef wel dat het een luxe is.
  Ik zou nu mede om deze reden geen andere verloskundige willen, zo gewent aan het zien van ons kindje.

  Ik zag ook leuk nieuws bij jou voorbij komen vandaag!! 😀

  12/02/2015 at 7:49 pm
 • Reply Dhini

  Spannend.

  12/02/2015 at 8:48 pm
 • Reply Sas

  wat fijn dat je je zo goed voelt en het goed gaat met jullie wondertje. Geniet ervan! Ook een erg mooie foto bij deze post.

  12/02/2015 at 9:26 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel!!:D

   13/02/2015 at 7:57 pm
 • Reply Olga

  Wil je nu nog steeds geen foto’s meenemen die in 3D worden gemaakt? Zelfs niet voor later? Of was dat toen een eenmalig iets en ben je toch overstag gegaan? 🙂

  13/02/2015 at 2:30 am
  • Reply Joyce

   Bij de verloskundige is het een extraatje maar ze lag er niet duidelijk genoeg voor dat een foto zin had. Je zag alleen één oog en haar wipneusje verder niet. Anders had ik natuurlijk wel een foto meegenomen haha 😀

   13/02/2015 at 7:57 pm
 • Reply Miranda

  Oh wat gaat het snel he! 33 weken alweer:) kan me voorstellen dat je zo benieuwd bent!
  Ik ben ook onwijs benieuwd:) wij weten inmiddels wat we krijgen, dat maakt het weer een beetje ‘echter’ voor mijn gevoel!

  13/02/2015 at 7:17 am
 • Reply Judith

  Gaaf hoor, nog even en jullie meisjes is er. Die 7 weken vliegen vast voorbij en zo niet, dan gewoon extra verder genieten van de (rustige?) tijd. Ik zal je vandaag een paar foto’s sturen van de Pink Lining tas. X, Judith

  13/02/2015 at 8:33 am
  • Reply Joyce

   Ik hoop ook dat ze voorbij vliegen want ik kan niet wachten haha! Bij Aron heb ik dit ‘wacht-gevoel’ nooit gehad, hij was er zo snel haha!
   Ik zie de foto’s wel verschijnen, heb de roze wel besteld maar als ik die van jou mooier vindt dan stuur ik hem terug 😀 Liefs x

   13/02/2015 at 7:54 pm
 • Reply Kirsten

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat meis! Nog even wachten en dan mag je haar in je armen sluiten.

  13/02/2015 at 8:39 am
 • Reply Dagmar

  Waaauw zo spannend! Geweldig om je update te lezen, de liefde straalt er vanaf <3 Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat, dat maakt mijn hele dag goed <3

  13/02/2015 at 10:05 am
 • Reply Joyce

  Ja het is nu aftellen hoor! Ben zo nieuwsgierig en voel me bizar goed de laatste week. Zo goed dat ik alleen maar kan stralen van geluk, heerlijk! Hopelijk blijf ik dit gevoel even vasthouden.

  13/02/2015 at 7:58 pm
 • Reply Joyce

  Ja een heel bijzonder gevoel. Bij Aron heb ik dit gevoel niet echt gehad aangezien het allemaal zo snel ging en kort was.

  13/02/2015 at 7:58 pm
 • Leave a Reply