zwanger

Zwangerschapsupdate week 31

Wat vind ik het heerlijk om deze week een update te mogen schrijven. Nadat ik me al een tijdje niet al te best heb gevoeld heb ik deze week echt een week vol mooie momenten en goede momenten. Vandaag ben ik 32 week zwanger en ga ik terug blikken op week 31. 

The belly grows! 
Bizar hoor dat ik opeens heel erg het gevoel heb dat mijn buik groeit. Soms heb ik het idee dat mijn buik elke dag een stukje groter wordt. Maar als ik het dan vergelijk met andere zwangere is het toch maar een bescheiden buikje. Ik merk wel dat veel kleding niet lekker meer gaat zitten en dat ik mezelf het liefst in een fijne trainingsbroek of legging hijs. Zolang ik niet uit het huis moet dan doe ik dit ook zeker.

Fotoshoot! 
Afgelopen zondag kreeg ik een fotoshoot en wat ben ik blij met de foto’s die ik nu al gezien heb. Op mijn zwangerschap bucketlist (klik) stond foto’s maken in de sneeuw. Nu heeft het dus al een paar keer gesneeuwd maar maakte geen enkele foto in de sneeuw. Op de plek waar wij foto’s gingen maken lag wel sneeuw (JEEEJ!) en konden we mooie dromerige foto’s maken in de sneeuw. Er zijn foto’s gemaakt van Aron alleen, Robert en mij samen en van ons als gezin. Als ik meer foto’s binnen heb zal ik ze nog even delen. Voor nu doe ik het met deze drie super mooie foto’s. De foto’s zijn gemaakt door Moments by Sharmayne.

De babykamer is bijna klaar!! 
afgelopen week zijn Robert en ik druk bezig geweest op de babykamer en hij is bijna klaar. Er moet nog wat opgehangen worden maar dan kan ik eindelijk zeggen dat haar kamer er klaar voor is. Ook de andere klusjes in huis zijn inmiddels bijna klaar, er waren nog wat achterstallige klusjes die ik perse af wou hebben voor dat ons meisje zich gaat aandien. Als ik het allemaal goed heb gaat dit lukken.

Vanaf volgende week ga ik beginnen met de babywasjes en dan ben ik er helemaal klaar voor. Ik heb nog niks gewassen of wat dan ook, dus daar mag ik ook wel mee gaan beginnen. Dan kan ik aan het einde echt genieten en bezig gaan met het plakboek ofzo haha! En natuurlijk genieten van de laatste weekjes als mama van één kindje.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

12 Comments

 • Reply Karin / Omagazijn

  Wauw, wat een geweldige foto’s. Stiekem best wel beetje jaloers! Ik reageer niet vaak maar vind het leuk je updates te lezen. We zijn namelijk ongeveer tegelijk uitgerekend 🙂

  05/02/2015 at 6:36 am
 • Reply Desiree

  Prachtige foto’s.

  05/02/2015 at 7:21 am
 • Reply jenneke van maurik

  wat een enorme mooie foto’s ♥

  05/02/2015 at 7:49 am
 • Reply Jess

  Wat zie je er goed uit meis. Heel mooi! En fijn om te horen dat het goed met je gaat. Het gaat echt opschieten nu. Ben benieuwd naar jullie meisje.

  05/02/2015 at 8:03 am
 • Reply Sanja

  Fijn dat het goed gaat! Het zijn echt geweldige foto’s! Ik vind ze heel warm en knus uitstrelen.

  05/02/2015 at 8:51 am
  • Reply Sanja

   Uitstralen* bedoel ik hehe

   05/02/2015 at 8:52 am
 • Reply Dhini

  woow..prachtig fotos

  05/02/2015 at 9:14 am
 • Reply Sonja

  Prachtige foto’s al. Zo jammer dat wij de kans niet meer hebben gehad om dat te maken

  05/02/2015 at 9:46 am
 • Reply Manon

  Jaa, bijna! Nog eventjes en ze is er… Succes met de laatste weekjes 🙂

  05/02/2015 at 11:04 am
 • Reply Judith

  De foto´s zijn echt heel mooi geworden, ook erg leuke details hebben jullie bedacht. De foto van jou en Aron is echt geweldig! Ben benieuwd naar meer haha.
  Je bent prachtig zwanger en ik vind je buik helemaal niet zo bescheiden, gewoon goede verhoudingen. Mooi dat je ook zo straalt <3. Succes en genietse nog even! X, Judith

  05/02/2015 at 1:49 pm
 • Reply Linda

  Wat een super mooie babybump foto’s!
  Jij loopt iets meer dan een maand vooruit op mij 🙂

  05/02/2015 at 8:16 pm
 • Reply Kitty Verboord

  Super mooie foto’s!!
  Ja we kunnen nu echt gaan aftellen hè….
  Deze week zijn we hier ook begonnen met de babywasjes 😉

  06/02/2015 at 9:16 am
 • Leave a Reply