Comments (18)

30 weken alweer! Man, bij een ander gaat het dubbel zo snel lijkt het wel ;-). Wat fijn dat je bijna alle spullen in huis hebt en dat de kinderkamer bijna af is. Ik heb een voorproefje gezien op IG, en de takken hangen erg leuk! Benieuwd naar het complete kamertje, haha, sorry nieuwsgierig (en babykriebels). X, Judith

Zodra ik hem af heb zal ik hem delen 😀

Ja absoluut! Ik kan stiekem niet meer wachten 😀

Ja het gaat echt super snel! Ik ga straks een preview filmen van de babykamer, hoe hij er nu uit ziet. Foto’s maken is niet echt handig het kamertje is best klein waardoor je niet alles er heel mooi op komt. Volgende week komt hij online 😀

Dankjewel! 😀

Dankjewel gaat vast lukken :d

Nog even volhouden! 🙂 Ik vond de suikertest maar niks.. gelukkig is t zo voorbij!

Gaat echt hard zeg! Ik vond/vind zelf die weken vanaf 31/32 echt kruipen. Dan ben je zo benieuwd en moet je gewoon nog 2 hele maanden! Maar goed, speciaal voor jou wil ik best te tijd even stoppen 😉

Ja het is heel vies en naar maar het moet. Ik moest hem omdat mijn zus zwangerschapsdiabetes had, de verloskundige kijkt of er een verhoogd risico is. Als dit zo is dan moet je een test doen. Tegenwoordig doen ze dit best wel vaak.
Ja over 10 weken kan ze er al zijn, Aron is met 41+1 geboren dus dat zal dan morgen over 10 weken zijn. Gek idee!

Ja! Ik heb er echt zin in haha!

Haha ik denk dat ik er nog wel op terug kom. Maar tot dusver vliegen de weken voorbij. De komende weken nog genoeg leuke dingen gepland dus het zal nog wel even zo door gaan. Zodra mijn agenda leeg raakt zal het lang duren 😛

Ik heb een preview gefilmd, die komt volgende week online 😀

Ja gelukkig wel!

Al weer zo ver! Echt gaaf hoor. Veel succes met je laatste loodjes.

Wat gaat het snel joh. Volgens mij heb je weer een groeispurt hè? Mooie buik!

Ja klopt het groeien gaat nu echt hard 😀 Zo ging het bij Aron ook, aan het einde groeide ik als een gek 😀

Dankjewel!

Vanaf nu ga ik lekker al je updates terug lezen. Kan ik me voorbereiden op wat (mij) gaat (over)komen :-). Ik sta er versteld van hoeveel dat duiker drankje vies vinden, Ik vroeg naar een tweede haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP