Comments (6)

Wat fijn dat je bloeddruk goed blijft en de eiwitten stabiel. Nog even bikkelen en je hebt je meisje in de armen. Toffe foto trouwens 🙂

Het gaat inderdaad heel snel. Ik weet nog dat je berichten deelde met dat alles nog onzeker en pril was.. wat vliegt de tijd!

Haha, sommige mannen hé ;-). Veel succes én plezier met nieuwe spulletjes kopen en met kleine klusjes! Fijn dat de eiwitten niet zijn toegenomen en dat je goed voor jezelf en jullie meisje zorgt! Fijne dag! X, Judith

Fijn om te lezen dat alles goed gaat! Ik heb trouwens ook nog helemaal geen haast, ook al is het onze eerste. Denk ook: dat komt wel ;-). Voor mij is het dus wel handig om jouw updates mee te lezen, als een soort eerste alarm ;-), dan snooze ik nog even en daarna denk ik dan: oh, als Joyce NU iets gaat doen, zal ik straks ook aan de slag moeten, haha! 🙂

haha ja hij dacht dat ik vorige week had gezegd dat ik 27 week was. Hij heeft het druk met zijn studie laten we het daar op houden haha!

Wat gaat het ineens snel he, voor je het weet ben je bevallen 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP