zwanger

Zwangerschapsupdate week 29

Week 30 is begonnen en dat betekent dat het aftellen nu echt is begonnen. Dat het niet mega lang meer duurt tot dat ons meisje ons gezin compleet maakt. En het betekent ook dat ik nu echt echt echt moet gaan beginnen met de boel op orde krijgen. 

Het klopt wel wat ze zeggen; bij een tweede heb je veel minder haast om de boel in orde te krijgen. Bij een eerste is alles nieuw en weet je niet wat je precies nodig hebt. Deze keer zijn Robert en ik nogal nuchter en denken we met veel dingen ach het komt wel. Robert was zelfs verbaasd dat ik al 30 weken zwanger ben hij dat namelijk dat ik nog ergens rond de 27 week zat. Joehoe Robert wake-up het is tijd om bezig te gaan!! haha! Gelukkig voelen we geen druk.

Afgelopen week stond in het teken van rust en ik merk dat ik het steeds beter kan. Toegeven aan het feit dat ik lekker niks mag doen is helemaal geen straf. Lekker boekjes lezen, series kijken en af en toe een klusje tussen door. Vooral baby gerelateerde klusjes merk ik wel. Ik heb eindelijk een uitzet lijst gemaakt met daarop alles wat ik nog nodig heb en aanstaande zaterdag gaan we samen met vrienden op pas om eens wat baby inkopen te doen.

Verder voel ik me eigenlijk goed. De controle was oké, nog steeds eiwitten maar het was niet toegenomen. Dit is een goed teken! Ook mijn bloeddruk is nog steeds oké dus met rust komen we tot dusver heel ver. Morgen mogen wij ons meisje weer bekijken op de echo en gaan we samen met de verloskundige de bevalling bespreken. Spannend! Het komt nu wel dichtbij hoor, als je allemaal van dit soort dingen gaat doen. Ook krijgen we bij de verloskundige een 3D echo aangeboden hopelijk ligt ze goed.

Op naar een nieuwe week, vol baby klusjes! Robert is namelijk komende week vrij en we gaan haar kamertje zover klaarmaken. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Jess

  Wat fijn dat je bloeddruk goed blijft en de eiwitten stabiel. Nog even bikkelen en je hebt je meisje in de armen. Toffe foto trouwens 🙂

  22/01/2015 at 7:59 am
 • Reply Olga

  Het gaat inderdaad heel snel. Ik weet nog dat je berichten deelde met dat alles nog onzeker en pril was.. wat vliegt de tijd!

  22/01/2015 at 8:51 am
 • Reply Judith

  Haha, sommige mannen hé ;-). Veel succes én plezier met nieuwe spulletjes kopen en met kleine klusjes! Fijn dat de eiwitten niet zijn toegenomen en dat je goed voor jezelf en jullie meisje zorgt! Fijne dag! X, Judith

  23/01/2015 at 8:41 am
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  Fijn om te lezen dat alles goed gaat! Ik heb trouwens ook nog helemaal geen haast, ook al is het onze eerste. Denk ook: dat komt wel ;-). Voor mij is het dus wel handig om jouw updates mee te lezen, als een soort eerste alarm ;-), dan snooze ik nog even en daarna denk ik dan: oh, als Joyce NU iets gaat doen, zal ik straks ook aan de slag moeten, haha! 🙂

  23/01/2015 at 9:56 am
 • Reply Joyce

  haha ja hij dacht dat ik vorige week had gezegd dat ik 27 week was. Hij heeft het druk met zijn studie laten we het daar op houden haha!

  23/01/2015 at 10:37 am
 • Reply Melissa

  Wat gaat het ineens snel he, voor je het weet ben je bevallen 🙂

  23/01/2015 at 8:13 pm
 • Leave a Reply