zwanger

Zwangerschapsupdate week 27

Daag tweede trimester, hallo derde en laatste trimester! Vandaag ben ik 28 week zwanger en is het tijd voor de laatste loodjes. Maar eerst blik ik even terug op week 26 en 27. Vorige week stond er vanwege onze vakantie namelijk geen update online. Ook was er weinig verandering in hoe alles ging dus vond ik het ook wel even prima.

Wat vliegt de tijd opeens, sinds afgelopen week begin ik dan ook een beetje paniekerig te raken dat ik voor mijn gevoel nog zoveel moet gaan doen. Maar eigenlijk valt dit reuze mee. Ik heb besloten om nu in het weekend en op de momenten dat Aron naar school is ook tijd te besteden aan de babykamer. Ik moet nu echt beginnen met mijn DIY’s, aangezien die ook nog wel wat tijd kosten. No stress, haar bedje staat en ze kan tenminste slapen haha!

Ik voel me oké 
Ik voel me de laatste tijd oké. De eerste sessie bij de fysio is geweest en ik heb een heerlijke bil massage gehad ;). Wel ben ik wat meer moe, maar dat lijkt me prima met 27 weken. Ons meisje groot natuurlijk ook erg hard nu. Het spugen, daar beginnen we maar niet over. En tja eigenlijk mag ik niet klagen. De vermoeidheid heeft denk ook te maken met het feit dat Aron voor het eerst naar de basisschool gaat en dit brengt onbewust veel spanning met zich mee.

Zwangerschapscursus 
Vanaf vandaag begin ik met een zwangerschapscursus. Ik heb besloten om een ‘standaard’ zwangerschapscursus te doen bij de verloskundige om in contact te komen met mede zwangere. Niet zozeer omdat ik dingen wil leren, want ik heb een bevalling al eens eerder mee gemaakt haha! Wel hoop ik leuke contacten op te doen. Vanavond heb ik mijn eerste cursus en dit duurt dan 6 weekjes (volgens mij). Ik ben benieuwd of het wat is. Het is overigens ook een puntje van mijn zwangerschapsbucketlist.

Op naar de eerste week van het laatste trimester, ik kan wel zeggen dat ik heerlijk aan het aftellen ben naar mijn verlof en de komst van ons mini meisje. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply tamara

  Ik heb ook zwangerschap cursus gedaan. En ik vond het heel leuk. En ook al weet je zoveel. Er komt elke keer wel iets nieuws bij. Ik heb er heel veel aan gehad

  08/01/2015 at 8:54 am
 • Reply Miranda

  Leuke update. Poeh wat gaat het snel! Leuk zo’n cursus, hopelijk doe je er isd wat contact op dan:)

  08/01/2015 at 9:11 am
  • Reply Joyce

   Komt vast goed :d

   08/01/2015 at 9:40 am
 • Reply Milou

  Wauw wat gaat het snel! Je hebt een mooie buik. 🙂 Leuk dat je contacten op kunt doen via zo’n cursus!

  08/01/2015 at 9:25 am
  • Reply Joyce

   Dankjewel! Ja ik ben benieuwd! 😀

   08/01/2015 at 9:40 am
 • Reply Joyce

  Dankjewel! Begin mijn buik ook -eindelijk- mooi te vinden haha!

  08/01/2015 at 9:41 am
 • Reply Joyce

  Dankjewel!

  08/01/2015 at 9:41 am
 • Reply Jennifer

  Oh wat gaat de tijd toch vreselijk snel, ik weet nog wel dat je het twintig (!!!) weken geleden mocht aankondigen en nu zit je gewoon alweer in je derde trimester. En die buikfoto op instagram, prachtig! Je bent echt hard gegroeid de laatste tijd, mooi om te zien. 🙂

  08/01/2015 at 11:54 am
 • Leave a Reply