Comments (4)

Je ziet er goed uit meis. Je krijgt een prachtbuik!

O, bilpijn is echt naar! Vooral als je zwanger bent en een kindje hebt. Gelukkig gaat iemand je helpen de pijn te verzachten. En wat er in je privéleven gebeurd (ik raad het een beetje), daar kun je weinig aan doen. Wees er gewoon voor je zus. Komt goed!

Vind het rot om te lezen dat het eigenlijk niet zo heel goed gaat. Ik zou bijna de trein pakken om je even goed in de watten te leggen, maar dan vergeet ik zelf dat ik tien weekjes verder ben dan jij en dat is natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling. Hopelijk krijg je snel rust in je koppie en in je billen, rustig aan meid!

Aah lieverd! Inderdaad jij mag nu lekker genieten van je verlof! Robert is een avondje zaalvoetballen, dus ik ga zo een overlevingspakket verzamelen en dan lekker lang douchen en films kijken in bed. Alles komt goed 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP