zwanger

Zwangerschapsupdate week 23

Hallo week 24! Nog één week en dan kan ik mijn zwangerschappen gaan vergelijken. Zo’n gek idee om straks net zolang zwanger te zijn als dat ik er bij Aron achter kwam. Maar nu eerst een update over week 23, zoals elke week. Kijk je mee naar een nieuwe zwangerschapsupdate? 

Week 23 was eigenlijke en vrij rustig weekje. Ik kreeg een paar foto’s binnen van de fotoshoot. En ik ben er echt super blij mee! Ook heb ik het artikel aangeleverd en kan ik niet wachten om hem in februari te lezen in het tijdschrift kindje op komst. Zoals ik al zei ben ik blij met de foto’s. Ze zijn gemaakt door Fotografie Judith, een enthousiaste vrouw die goed kan omgaan met een kleine bijna-kleuter voor de camera.

Mijn energie is nu echt weer lekker terug, heel fijn met de drukke periode die er nu aan komt. Mijn buik lijkt nu echt te gaan groeien en geniet ervan! Ik merk dat mijn pyjama’s te klein worden, aangezien er een bump onder uit komt. Gelukkig had ik bij de primark al twee te grote pyjama’s gekocht haha! De bewegingen van ons kleine meisje zijn ook goed aanwezig, ze schopt met regelmaat en ik voel haar eigenlijk wel een paar keer per dag goed hard schoppen, heerlijk!

Gek idee hoor over 20 weekjes hou ik haar sowieso vast, mogen wij haar naam uitspreken en genieten van ons rijkdom. Maar eerst gaan we uitkijken naar de vierde verjaardag van ons kleine (grote) ventje aanstaande zondag.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Dina

  Wat een lieve foto zeg, die eerste. <3 Lekker trouwens, dat de energie weer helemaal terug is. Geniet van deze mooie momenten met de kleine meid in je buik en de verjaardag van haar grote broer! 🙂

  11/12/2014 at 6:10 am
 • Reply Desiree

  Wat een mooie foto’s!

  11/12/2014 at 9:44 am
 • Reply Priscilla

  De foto’s zijn echt prachtig!

  11/12/2014 at 9:45 am
 • Reply Olga

  Het blijft een speciale ervaring voor jou, ik gun het je zo van harte! 🙂 X

  11/12/2014 at 9:52 am
 • Reply Jennifer

  Jammer dat je ‘pas’ in het februarinummer komt, want ik ga ervan uit dat ik tegen die tijd niet meer bij de VK loop om zo’n tijdschrift mee te nemen!

  11/12/2014 at 11:01 am
 • Reply Alexandra

  Wat zie je er mooi uit, heel mooi buikje! Lijkt me zo gek om er zo laat pas achter te komen dat je zwanger bent. Door onze ivf behandeling wisten we het eigenlijk gelijk!
  Geniet van alle weekjes die nog komen gaan en natuurlijk van de verjaardag van je kleine man!

  11/12/2014 at 11:26 am
 • Reply Manon

  Echt prachtige foto’s! En wat fijn dat het zo goed gaat nu. Lekker genieten.

  11/12/2014 at 6:30 pm
 • Reply Kitty Verboord

  Hihi begint al wat te worden hè 😉
  Super mooie foto’s!!
  Veel plezier zondag en alvast van harte!!
  Heeft Aron zin om naar school te gaan??

  12/12/2014 at 8:51 am
 • Reply Michelle

  Mooie foto’s, fijn dat dit zo’n goede week voor je was =)

  12/12/2014 at 9:56 am
 • Leave a Reply