zwanger

Zwangerschapsupdate: week 18

Wauw! 19 weekjes zwanger nog een weekje en we zitten op de helft en nog twee weekjes en dan hebben wij de 20 weken echo, spannend. Maar nu eerst een terugblik op week 18, een rustig weekje waarbij ik eigenlijk niet mag klagen. 

Hallo babybump 
Opeens was hij daar, mijn babybump! Nu is het een een beetje smokkelen want als je al een week niet naar de wc bent geweest nemen je darmen ook alle ruimte in. Mijn buik is inmiddels een stukje dunner maar wel duidelijk zichtbaar. Bovenstaande foto hebben wij afgelopen zaterdag gemaakt toen we op zoek gingen naar een tak voor op de babykamer. Wij hebben namelijk geen hangkast en ik wil wel dat de jurkjes opgehangen kunnen worden. Wij hebben daarom besloten om een tak op te hangen en daar dan de jurkjes aan te hangen. Hoe dit eruit ziet gaan jullie allemaal nog zien zodra het af is.

Het gaat goed! 
Op de bandenpijn na mag ik eigenlijk niet klagen, ik voel me goed. Ik voel me zwanger beter gezegd. Na een drukke dag ben ik gewoon moe en wil ik lekker op de bank hangen, niks mis mee lijkt me. Het spugen in de ochtend is nog steeds aanwezig en de cola die leek te werken werkt ook niet. Dus ik geef me over. Wie weet gaat het over en anders is het maar zo, het is uiteindelijk voor een mooi doel!

Papa heeft je gevoeld! 
Robert heeft ons meisje inmiddels al een paar keer gevoeld. Hij had vorig weekend zijn hand op mijn buik gelegd en ze begonnen er direct tegen aan te schoppen, een liefdevol momentje. Nu gebeurt het bijna elke avond dat Robert even contact met haar legt. Heerlijk, zo kunnen we het nu echt samen delen.

Ze heeft een naam! 
Nog een hoogte puntje afgelopen week is dat ons meisje een naam heeft. Na ‘lang’ heen en weer gooien met namen zijn wij eruit en zijn we dolgelukkig met haar naam. Nu nog proberen om de naam niet uit te spreken in huis, want wij willen niet dat Aron ons geheimpje verklapt haha! Overigens zal Aron wel één van de eersten zijn die na de geboorte haar naam te horen krijgt. Net als dat hij de eerste is die haar (naast ons natuurlijk) mag zien. De rest moet buiten wachten tot dat Aron heeft kennis gemaakt. *gniffel!*

 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Sanja

  Wat een super leuke foto! Je hebt nu al een prachtig buikje! Fijn gevoel om de naam op tijd te weten he? Wij hadden dat ook, alleen wij wisten het voor de zwangerschap al zeker. (We waren 2.5 jaar aan het zwanger worden & ben je er te veel mee bezig)

  06/11/2014 at 1:01 pm
  • Reply Joyce

   Aah dankje! Ja wij hadden ook al een naam voor die tijd maar hebben het veranderd haha! Oef 2,5 jaar 🙁 ik vond het al erg dat wij een half jaar bezig waren.

   06/11/2014 at 2:26 pm
 • Reply Jorien

  Wauw je hebt inderdaad al echt een buikje. Mooi om te zien! Geniet er lekker van, en de foto’s zijn ook super cute.

  06/11/2014 at 2:25 pm
  • Reply Joyce

   Aah dankjewel! <3 Genieten doe ik zeker 😀

   06/11/2014 at 2:28 pm
 • Reply Joyce

  Ja haha maar ik denk dat wij de naam gewoon stil houden aangezien wij hier een mannetje hebben die alles hoort haha!

  06/11/2014 at 2:27 pm
 • Reply Dhini

  Mooi buikje

  06/11/2014 at 2:35 pm
 • Reply Miss Mags

  Buikje is idd gegroeid 😉 En wat vervelend dat je nog steeds dat spugen hebt. Leuk dat jullie het meisje regelmatig kunnen voelen. Hier morgen 20 weken zwanger en voel nog niks 😉 Maar we hebben morgen de 20 weken echo en dan krijgen we ook de geslachten van de twins te horen.

  06/11/2014 at 6:34 pm
 • Reply Desiree

  Wat een lieve foto met Aron!

  06/11/2014 at 9:43 pm
 • Reply Nelleke

  Je ziet er prachtig uit!

  07/11/2014 at 7:30 am
 • Leave a Reply