zwanger

Zwangerschapsupdate week 16

Stop de tijd! Het voelt als gisteren dat ik mijn update van vorige week schreef en inmiddels ben ik alweer een weekje verder. Ik snap nu waarom iedereen zegt dat het na de 12 weken sneller gaat. Jeetje haha! Maar we hebben weer genoten van een weekje zwanger zijn. Afgelopen week was qua zwanger zijn een fijne week, ik had weinig kwaaltjes en kon echt even genieten. Wel merkte ik dat na een dagje Lego World mijn lichaam extra tijd nodig had om bij te tanken. Maar dit kon gelukkig! Ik viel de avond van Lego World om 08:00 uur in slaap en werd de volgende ochtend om 09:00 uur week wakker. Een lekker uitgerust lijf.

Ook afgelopen week ben ik druk bezig geweest met de DIY, maar omdat ik nog niet weet of ik ze ga gebruiken deel ik nog lekker niks haha. Ook ben ik nog niet tevreden. Mijn moeder kwam afgelopen week met hele leuke stofjes in grijs en geel en hiermee kon ik weer opnieuw gaan pinnen naar leuke ideetjes. Er zijn ook zoveel leuke dingen te vinden om te maken, dat ik ook niet kan kiezen. Ik denk dat het veel afwisseling gaat worden op de babykamer haha!

Ook kreeg ik afgelopen week een super leuk pakje van Aron (en mijn moeder) voor de baby. Neutrale kleertjes vinden is super lastig maar dit pakje vind ik echt leuk en kan voor een jongen en voor een meisje. Score! Verder hebben we niet echt iets gekocht nog behalve wat ik liet zien in het filmpje. Dit zal na zaterdag wel gaan veranderen denk ik, want zodra wij weten wat het geslacht is wil ik ook echt iets gaan shoppen.

De rest van de week ben ik veel bezig geweest met de Gender Reveal, aanstaande zondag komen er een aantal vriendinnen langs om achter het geslacht te komen. Ik heb een taart besteld bij diegene die ook onze trouwtaart heeft gemaakt en ik heb wat leuke DIY’s gemaakt. Die ik na die tijd nog ga delen op mijn blog.

Voor nu ga ik lekker aftellen tot zaterdag het duurt nu niet lang meer! Als alles mee zit wil ik maandag een Gender Reveal blog online plaatsen. Maar dat pin ik mezelf niet op vast. Ook hebben we volgende week weer een controle afspraak bij de verloskundige. Kunnen we nogmaals genieten van ons wonder kindje! <3 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Lara

  Oooh wat wordt het spannend 🙂 ik ga voor een meisje! ^^

  23/10/2014 at 8:44 am
 • Reply Kitty Verboord

  Bijna zaterdag!! Spannend!!
  Ik zet ook in op een meisje ;o) puur gevoel….

  Ben benieuwd hoor naar al je knutsels!!
  Ik ben zelf maar aan de slag gegaan met babykleertjes maken omdat er zo weinig unisex te vinden is… Eerst pakje is bijna klaar!

  23/10/2014 at 8:51 am
 • Reply Jessica

  Ooooh dat ‘neutraal’ shoppen vond ik helemaal niks :(. Mede daarom ook met 16 week al een pretecho laten doen, shopt toch iets lekkerder als je weet of je een jurkje mee kunt nemen of niet? Veel plezier zaterdag, ik ben zeeeer benieuwd!

  23/10/2014 at 11:55 am
  • Reply Joyce

   Ja dat vind ik dus ook helemaal niks haha! Daarom ben ik ook blij dat wij het zaterdag weten. Eerder kon niet, wij wouden op een zaterdag haha.
   Dankjewel! Gaat helemaal goed komen 😀

   23/10/2014 at 3:25 pm
 • Reply Joyce

  Ja ben zo nieuwsgierig!! haha Precies eerst er zelf achter komen, maar ben bang dat als ik iets tweet mensen het al door hebben haha dus heel voorzichtig zijn

  23/10/2014 at 3:25 pm
 • Leave a Reply