zwanger

Zwangerschapsupdate: week 15

Welkom in week 16! Jeetje wat vliegt de tijd, 16 weekjes draag ik ons kleine wondertje alweer. Vandaag een update van week 15, jij bent volgens mij goed gegroeid want mijn babybump is ontzettend gegroeid. Mijn update staat een dagje later online, want gisteren hadden wij een onvergetelijke dag bij Lego World. Hier lees je morgen middag alles over. Nu eerst tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate. Afgelopen week was een pijnlijk week, mijn buik groeit hard en dit zorg voor de nodige pijntjes. Zo heb ik vaak last van mijn banden en begint fietsen ook pijnlijk te worden. Vooral de lange stukken. Dit zorgt voor een lang aanhoudende buikpijn die past overgaat na een rust momentje op de bank of bed.

Buiten dat mag ik absoluut niet klagen, ik heb mijn energie terug en mijn inspiratie ook heerlijk! Ik ben sinds afgelopen week druk bezig met de DIY voor de babykamer. Ook al weten wij nog niet precies wat we gaan gebruiken, beginnen kan geen kwaad. Als wij het zelf niet gaan gebruiken dan is het altijd nog een leuk cadeau voor iemand anders.

Ook hebben we lijstjes gemaakt met de spulletjes die we nog nodig zijn. We hebben al het één en ander, maar er moet ook zeker nog wat bij. We willen nog een andere box, die we zoals het nu lijkt gevonden hebben. We hebben de box van Aron ook nog, alleen zit daar geen lade onder. Dus nu hebben we eentje gekozen met la. Over een weekje kan het shoppen dan ook beginnen,  aangezien wij 25 oktober de geslachtsecho hebben.

Voor nu doen we het lekker rustig aan en luister ik goed naar mijn lichaam. Lukt iets niet dan lukt het niet. Een andere keer weer een kans. 

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Dagmar

  Wauw wat vliegt de tijd inderdaad, het gaat zo hard! Ongelooflijk leuk, geniet van elkaar <333

  17/10/2014 at 10:28 am
 • Reply Jennifer

  Nog maar een weekje dus! Spannend! Echt leuk om zo met jullie mee te leven, ik zou bijna willen dat ik mijn zwangerschap weer even opnieuw kon beleven want de tijd gaat zo snel!

  17/10/2014 at 11:11 am
 • Reply Seline

  hopelijk worden de pijntjes wat minder.. je ziet er goed uit joyce!
  het is zeker aftellen geblazen voor de echo!

  17/10/2014 at 12:01 pm
 • Reply Kimberley

  Lekker rustig aan doen! Geniet ervan 🙂

  19/10/2014 at 5:05 pm
 • Leave a Reply