Comments (14)

Wat fijn dat je je zo stralend voelt. Ik ben erg nieuwsgierig wat jullie verwachten… Nog even geduld.

Fijn om te horen dat het zo goed gaat! Heel veel plezier de 25e 🙂

Leuk artikel, geniet van je zwangerschap!

Oh, wat klinkt het allemaal fijn! Super!

Wat een gaaf badje zeg! Spannend allemaal 🙂

Haha! Ik was al in januari begonnen, maar toen mocht ik veel te vroeg stoppen. Het enige wat ik verder heb gedaan is de meubels op hun plek zetten. haha! En voor een samenwerking kreeg ik het bad setje. En voor foto’s moet hij natuurlijk in elkaar ;p haha! De rest komt past na de geslachtsbepaling.

Ja gaaf is hij hé! Ben er zo blij mee 🙂

Fijn om te horen! Ja die schopjes zijn heerlijk, vanochtend drukte ik (iets te hard) op mijn baarmoeder, en toen kreeg ik weerwoord haha! Heerlijke getrappel in mijn buik, wat een tijdje aanhield. Zo bijzonder! Kan goed begrijpen dat je dit mist.

Ja hé! <3

Dankjewel, ga ik doen! 🙂

Dankjewel, gaat vast goed komen 😀

Ja zo fijn hé! Ja nog heel even en dan weten wij het. Jij nog heel even en dan heb jij je kleine meid in je armen. Spannend!!

Super leuke update. Leuk ook even een kleine blik in de kamer…

Gefeliciteerd nog! Geniet ervan. Wens je een onbezorgde mooie tijd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP