zwanger

Zwangerschapsupdate week 14

Hoera! Ik ben vandaag 15 weekjes zwanger, en de tijd vliegt! Afgelopen week was een bijzondere zwangerschapsweek. Waarom? Ik heb geen idee het voelde voor het eerst magisch. Ook hebben wij een leuke afspraak gepland. 

Geslachtsbepaling 
25 oktober is het zover, dan hebben wij een echo om te kijken naar het geslacht. Dit laten wij doen bij Echotoon in Groningen. Ik ben echt heel erg benieuwd naar het geslacht van Moempie, en ook Aron wil het graag wel weten. Mensen om ons heen beginnen nu ook met speculeren, super leuk om te zien hoe wisselend het is haha!

Ik voel me magisch! 
Sinds een paar dagen heb ik een magisch gevoel, ik straal en kan uit het niks opeens een brede glimlach krijgen. Geloof mij dat het heel raar is als je in het winkelcentrum loopt haha! Ook kan ik uren zwijmelen en ligt mijn hand vaak onbewust op de plek waar ik ons kindje voel. Ik voel ons kindje elke dag wel een keer. voornamelijk wanneer ik ‘s avonds op de bank in rust stand ben.

De meubeltjes staan al klaar 
Mijn nichtje krijg een tijdje terug een groot bed, en toen besloten wij het kamertje maar alvast terug te nemen. Inmiddels is de babykamer helemaal opgeruimd en staan de meubeltjes al op hun plek. Voor nu kan mijn nichtje er nog liggen, maar over ongeveer 5 maandjes komt ons tweede kindje daar te liggen. Gek idee hoor! Ook kregen we afgelopen week het badsetje binnen. Het is de BebeJou Luma geworden. Ik vind hem zo leuk!

Welkom terug misselijkheid 
Een week lang had ik geen moment last van misselijkheid. Maar afgelopen 3 dagen is de ochtendmisselijkheid helaas weer terug. Ik neem het maar voor lief, als dat het enige is. Verder mag ik absoluut niet klagen, ik ben gelukkig, voel me goed en ik geniet!!

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

14 Comments

 • Reply Desiree

  Wat fijn dat je je zo stralend voelt. Ik ben erg nieuwsgierig wat jullie verwachten… Nog even geduld.

  09/10/2014 at 7:09 am
  • Reply Joyce

   Ja zo fijn hé! Ja nog heel even en dan weten wij het. Jij nog heel even en dan heb jij je kleine meid in je armen. Spannend!!

   09/10/2014 at 9:40 pm
 • Reply Nelleke

  Fijn om te horen dat het zo goed gaat! Heel veel plezier de 25e 🙂

  09/10/2014 at 7:38 am
  • Reply Joyce

   Dankjewel, gaat vast goed komen 😀

   09/10/2014 at 9:39 pm
 • Reply Minke Maria

  Leuk artikel, geniet van je zwangerschap!

  09/10/2014 at 1:44 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel, ga ik doen! 🙂

   09/10/2014 at 9:39 pm
 • Reply Kimberley

  Oh, wat klinkt het allemaal fijn! Super!

  09/10/2014 at 2:18 pm
  • Reply Joyce

   Ja hé! <3

   09/10/2014 at 9:38 pm
 • Reply Deirdre

  Wat een gaaf badje zeg! Spannend allemaal 🙂

  09/10/2014 at 8:00 pm
  • Reply Joyce

   Ja gaaf is hij hé! Ben er zo blij mee 🙂

   09/10/2014 at 9:37 pm
 • Reply Joyce

  Haha! Ik was al in januari begonnen, maar toen mocht ik veel te vroeg stoppen. Het enige wat ik verder heb gedaan is de meubels op hun plek zetten. haha! En voor een samenwerking kreeg ik het bad setje. En voor foto’s moet hij natuurlijk in elkaar ;p haha! De rest komt past na de geslachtsbepaling.

  09/10/2014 at 9:35 pm
 • Reply Joyce

  Fijn om te horen! Ja die schopjes zijn heerlijk, vanochtend drukte ik (iets te hard) op mijn baarmoeder, en toen kreeg ik weerwoord haha! Heerlijke getrappel in mijn buik, wat een tijdje aanhield. Zo bijzonder! Kan goed begrijpen dat je dit mist.

  09/10/2014 at 9:38 pm
 • Reply Sas

  Super leuke update. Leuk ook even een kleine blik in de kamer…

  10/10/2014 at 8:10 am
 • Reply Natasja M

  Gefeliciteerd nog! Geniet ervan. Wens je een onbezorgde mooie tijd.

  13/10/2014 at 4:06 pm
 • Leave a Reply