Comments (9)

Proficiat ! Goed dat je misselijkheid aan het minderen is, vanaf nu kan je gaan genieten en zal dat buikje wel beginnen groeien 🙂

Wat fijn dat je de 12 weken nu hebt aangetikt! Dat is toch wel een mijlpaal in een geplande zwangerschap. Voor ons was het eerst de grens tot wanneer we het weg konden laten halen als we daarvoor zouden kiezen en toen we die eenmaal gepasseerd hadden dacht ik achteraf dat ik me wel wat meer zorgen had mogen maken over een eventuele miskraam. Maar dat is gelukkig allemaal niet gebeurd. Lekker genieten nu Joyce!

Dankjewel lieve Marjolein! Ik ga mijn best doen 😀

Dankjewel, dat hoop ik ook 😀

Voor mij was de grootste mijlpaal 11 week, maar dit voelt ook als een soort bevrijding ofzo haha!

Dankjewel, gaat vast goed komen met dat buikje! 😀

Dankjewel mop! Ja het gaat nu opeens heel snel, en ik kan niet wachten tot de 20 weken echo. Maar eerst over 1.5 week het hartje horen.

Fijn dat je je nu weer een stuk beter voelt 😀

Wat een lief buikje heb jij! Fijn dat het allemaal goed gaat, ik heb net ook snel je sterretje stukje gelezen want dat had ik gemist maar ik begrijp wel waarom er toch die angst zat. Ga vanaf nu lekker proberen te genieten, heb je verdiend!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP