Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #8 – Week 15

Ik heb besloten om mijn zwangerschapsupdate weer gewoon op mijn wisseldag te plaatsen. Dit werkt een stuk prettiger en dan hoef ik niet in het weekend de update nog te schrijven. Dus vanaf vandaag op de dag dat ik 16 weken zwanger ben update ik elke vrijdag over mijn zwangerschap.

Ik eindigde mijn vorige update met het leuke nieuws dat ik gestopt ben met mijn medicijnen. Het voelt momenteel wel als een afweging. Het is of heel erg moe zijn of gedurende de dag een weeïg gevoel in de buik. Ik heb voor het laatste gekozen, want met twee kinderen in huis is energie toch wel erg belangrijk. En op zich gaat het oké. Ik zorg ervoor dat ik altijd iets te eten in de buurt heb en daardoor beperk ik de misselijkheid. Een mooi vooruitgang dus. Ik heb inmiddels ook meer energie waardoor ik meer voor elkaar krijg. Ik lig niet meer elke middag te slapen (oké af en toe wel) en ben productiever in huis en voor mijn blog. Op de dagen dat ik ‘s middags wel slaap heeft dat vaak een andere reden. Bijvoorbeeld dat ik mega realistisch droom. Zo dromde ik afgelopen week dat één van mijn ouders overleed en ik kan zeggen dat ik hier echt de hele dag last van heb gehad. Het was zo realistisch waardoor ik niet opnieuw in slaap wilde vallen.

Groei spurt! 

Mijn buik besloot afgelopen week ook goed zichtbaar te worden haha! Als ik mijn jas aan heb zie je nog vrij weinig (lang leve winterjassen), maar zodra ik mijn jas uit doe steekt hij overal doorheen haha! Of ik het erg vind? Nee joh! Ik vind buiken van zwangere vrouwen heel mooi en heel bijzonder. Ik heb op dit moment het idee dat ik dit meisje net zo draag als dat ik destijds Sofie droeg en ik vond mezelf erg mooi. Dat mag ik best zeggen toch? Ik ben wel benieuwd hoe groot en rond ik deze keer ga worden. Tot dusver blijft het puur bij de buik en val ik op de andere plekken nog af.

Roze! 

Afgelopen week deelden wij natuurlijk dat er nog een meisje bij ons gezin. Heel erg leuk!! (Een jongen was net zo leuk geweest hoor). Ik heb destijds van Sofie al haar kleine kleding verkocht. Ik ken mezelf en weet dat ik toch weer andere/nieuwe kleding wil voor dit kindje. Een aantal items heb ik bewaard en die ga ik binnenkort uitzoeken. Ook zijn er al wat nieuwe roze items hier in huis aangekomen, zo leuk!! Ik merk trouwens wel echt dat ik een krent ben wat betreft baby kleding. Ik deed een oproep op twitter of iemand tips had voor webshops en de meeste webshops vond ik gewoon echt te duur. Hoe lang heeft zo’n kleintje het eigenlijk aan? haha! Binnenkort zal ik een video en blog maken met de nieuwe items voor baby muis.

Op naar een nieuwe week in deze zwangerschap! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Henny

  Nou wat een week. Ik schrok van je droom❤.Gelukkig een droom❤.En je energie komt van de MARS.

  10/03/2017 at 10:45 am
 • Reply Gerdi

  Zeeman, Hema en Wibra hebben voor kleine meisjes ook super leuke kleding en lekker goedkoop (HAHA)

  10/03/2017 at 10:49 am
 • Reply jodi - liefthuis

  Woow idd een groeispurt. Mooi hoor. Ik vind sommige kleding ook veel te duur. Ik hou heel erg van Zara en HM en af en toe een duurder item, maar ook hema.

  10/03/2017 at 12:22 pm
 • Reply Charlotte

  Die dromen zijn vervelend hè! Fijn dat je nu wel zonder medicijnen kan, hopelijk voel je je de volgende update nog een stukje beter!

  10/03/2017 at 3:27 pm
 • Reply Jessica

  Wat zie je er prachtig uit! Leuk jurkje, ben benieuwd naar je outfits deze zwangerschap.

  10/03/2017 at 9:30 pm
 • Leave a Reply