Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #6 – week 13

Elke week dat ik verder in de zwangerschap kom krijg ik een beetje hoop dat ik mij weer beter ga voelen. Toch bleek de euforie van afgelopen week van korte duur. Inmiddels neem ik weer dagelijks mijn medicijnen, want zonder trek ik het niet. Ik heb het maar weer geaccepteerd dat ik waarschijnlijk net als bij mijn vorige zwangerschap veel zou spugen en veel misselijk zal gaan zijn. 

Minder moe! 

Yessss! Dit vind ik toch echt wel een hele fijne pluspunt aan het tweede trimester. Het moment dat je niet meer elke middag op bed hoeft te liggen van de vermoeidheid. Ik kan gewoon weer doorpakken in  de middag en hoef niet elke middag tegelijk met Sofie even te liggen. Ik merkte dat het niet meer hoefde doordat ik niet in slaap kon vallen ‘s middags. Super fijn! Zo kan ik de tijd weer beter besteden aan andere dingen. Ik merk dat het elke week wel een beetje beter gaat.

Baby spulletjes?

Ik weet nog dat ik bij Sofie niet kon wachten om te gaan shoppen en voor ik het wist had ik al van alles in huis. Deze keer heb ik die behoefte helemaal niet. Nu komt het natuurlijk ook door het geslacht aangezien ik eerst zeker moet weten of het een jongen of meisje is. Maar ook vind ik nog niks heel erg leuk ofzo. Het is allemaal te roze of het is te blauw en dan zit er opeens oranje op (oranje wie heeft dat ooit bedacht). Neutrale kleding kun je hier in het dorp ook amper vinden. Dus ik wacht nog even braaf en koop dan dingen die wij echt nodig zijn voor baby 3.0

Geslacht bekend?

Zoals ik bij mijn vorige update aan gaf hadden wij een geslachtsbepaling afgelopen week. Ik vond het stiekem best spannend en was reuze benieuwd. Helaas lag ons kindje niet heel handig en kregen wij hem/haar ook niet wakker. De mevrouw van het bureau stelde voor om een andere keer weer te komen om dan met zekerheid te kunnen vertellen wat het geslacht is. Morgen hebben wij weer een controle bij de verloskundige en ergens anders deze week mogen wij weer voor een geslacht check. Spannend en natuurlijk heel erg leuk om ons kindje nog een keertje te mogen bekijken.

Op naar weer een nieuwe zwangerschapsweek! <3

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow zul je net zien. Heeft ze we een vermoeden uitgesproken?? Maak ik dat er uit op?? Ben zo benieuwd

  26/02/2017 at 4:06 pm
  • Reply admin

   Jaa wel een vermoeden en ik ga er ook vanuit dat dat het is haha! Zo spannend

   26/02/2017 at 4:08 pm
 • Reply Charlotte

  Fijn dat je minder moe bent! Hopelijk gaat het met de misselijkheid ook snel beter. Succes deze week en hopelijk weet je deze week het geslacht zeker 🙂

  27/02/2017 at 9:06 am
 • Reply Inge

  Ooh, spannend hoor! En totaal mee akkoord, oranje… echt, bleh (op kleren toch)

  01/03/2017 at 3:30 pm
 • Leave a Reply