Happy momlife

20170902152032_IMG_0495
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #34 – Week 41

Ha wat een grap dat ik zelfs aan dit blog mag beginnen. Ik had namelijk nooit verwacht zover te komen en ruim over de 41 weken te gaan. Ook deze keer begin ik de blog weer midden in de zwangerschapsweek en ik zie wel hoever ik kom met deze update. 

Een goede dag! 

Afgelopen zaterdag was een heerlijke dag en daar was ik ook wel aan toe. Na dagen van verdrietig zijn, omdat de baby er nog niet was kon ik er een positieve draai aan geven. Ik besloot mezelf voor te bereiden op een ziekenhuis bevalling en kon daardoor weer vooruit. Zaterdag gingen we samen boodschappen doen en daarna besloten we nog een markt over te gaan in het dorp. Heel ambitieus merkte ik op het einde toen ik bijna niet meer kon lopen, maar het was heerlijk om zoveel de deur uit te zijn.

De laatste keer naar de verloskundige 

Mijn afsprakenkaart was al vol, maar toch moest ik de afspraak die eronder geschreven was nog volbrengen. De laatste keer dat wel, want vanaf dat moment zal ik overgedragen worden aan de gynaecoloog voor de controles.  De controle bij de verloskundige was prima, nette bloeddruk en mijn gewicht was stabiel. Er werd nog even een echo gemaakt en ons meisje was heel erg tevreden, zo fijn om te zien! Daarna deden we nog een strippoging en tot dusver heeft die weinig uitgehaald helaas!

Of toch niet! 

Ik was begonnen met schrijven van dit blog bericht vlak voor mijn bevalling begon. Ik klapte mijn laptop dicht, ging naar de wc en trof daar iets aan dat mij wel hoopvol maakte. Toch bleef ik sceptisch en besloot ik maar gewoon te gaan slapen. Het rommelde verder ook nog niet en ik verwachte er niks meer van. Ik had een afspraak in het ziekenhuis staan voor dinsdag om 09:30 om vervolg plannen te maken en ik had hier helemaal geen zin in. Er zouden dan controles gedaan worden die ik net die dag had laten doen en tja ik wilde gewoon heel graag thuis bevallen.

Waarschijnlijk heb je wel gelezen hoe dit is geëindigd is. Op dinsdag 05 september 2017 kwam onze dochter (Beau-) Fleur ter wereld. Dit was dan ook echt mijn laatste zwangerschapsupdate. Een mooie zware periode waar ik graag aan terug denk, maar waarvan ik ook blij ben dat het erop zit.  Bedankt voor het lezen! 

Facebook Comments

Share this post