Comments (4)

Ooow Meis dikke knuffel

Als je zo erg moe bent en het niet meer volhoudt, gaat de verloskundige je heus helpen qua inleiden hoor. Zodra je maar op de 40 weken zit. Bij mij zou ze bij de 3e ook gaan helpen met inleiden met 40 weken en 2 dagen. Tuurlijk werd spruit nummer 3 compleet uit zichzelf met 40 weken en 1 dag geboren. Ik was ook zo moe. Had al paar weken voorweeen, in week 39 al 3x het idee dat de bevalling begon met serieuze weeen. Dus overleg het met je verloskundige. Ze helpen je vast!

Wauw, je lichaam geeft wel duidelijk signalen af inderdaad. Gelukkig dat er niets ernstigs is, hoewel je oververmoeidheid natuurlijk wel serieus moet nemen.

Sterkte en succes met de laatste loodjes. En doe vooral rustig aan!

Oh joh, wat naar 🙁 Dat gevoel wat je omschrijft heb ik tijdens mijn vorige zwangerschap, toen ik hoogzwanger was, ook eens gehad. Ik zag met mijn linkeroog niks meer, alles was wit en wazig. En overal zag ik witte vlekjes. Ik kon alleen nog maar een beetje rechtdoor kijken en zag opzij niks meer. Voelde me tegelijk heel licht in mijn hoofd. Dit hield wel een paar uur aan. Volgens de oogarts in het UMCG was het een aankondiging van een migraine aanval. Ik had nog nooit migraine gehad, maar inderdaad; de dag erop had ik knallende koppijn. Ik ben nu weer zwanger (34 weken ongeveer) en heb het nu ook weer gehad. Ik hoop dat je het niet weer krijgt! Ik duim voor je 🙂 Hopelijk kun je tussen alle verhuis/uitpak-drukte een beetje je rust pakken. Dikke knuffel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP