Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #3 – Week 11

Vrijdag bereikte ik weer een mooie mijlpaal, ik ben nu namelijk 12 weken zwanger! Vroeger zei men dat je dan de spannende weken voorbij bent, tegenwoordig zijn de meningen hierover verdeeld. Maar dat terzijde! We zijn weer een week verder en het is dus weer tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate van mijn 12 zwangerschapsweek (week 11). 

Afgelopen week begon niet zo heel lekker. Ik ging een avondje weg met vriendinnen en vergat (doordat het zo laat was en de medicijnen op een andere plek lagen) mijn medicijnen in te nemen. Niet handig en ik was de zondag dan ook niks waard. Het overgeven was weer terug en ik hing de hele dag maar een beetje op de bank. Stomme misselijkheid! Ik was er inmiddels zo klaar mee.

Maandag werkte de medicijnen gelukkig gewoon weer en had ik weer een fijne dag. Ik was eigenlijk vrij weinig met het zwanger zijn bezig en dat is in dit termijn ook wel even lekker. Even niet zwangeren, maar gewoon Joyce zijn. Gelukkig kon ik dit gevoel lang volhouden.

Namenleed 

Al vanaf dat ik zwanger ben, ben ik er mee bezig; namen! Ik weet nog niet of ik het geslacht wil weten en daardoor moeten wij dus voor beide geslachten een naam bedenken. Niet heel gemakkelijk kan ik je zeggen. De namen die wij beide leuk vinden hebben we al gebruikt. En ik ben daarbij ook weer moeilijk aan het doen dat ik perse een in de naam van ons derde kindje wil. Waarom? Wij alle vier hebben een in onze roepnaam en ik vind het stom als dit kindje het niet heeft hahah! Dit maakt het een stuk beperkter. Gelukkig hebben wij nog tijd zat om namen te bedenken voor ons kleintje.

Geslachtsbepalingsecho 

Het blijft hier een twijfel. Robert wil heel graag weten wat het geslacht is van ons kleintje en ergens kan ik hem wel begrijpen hij heeft goede argumenten. Mij leekt het juist weer heel spannend om het pas te ontdekken tijdens de bevalling. Beide de andere twee kindjes wisten wij het geslacht wel en daarom lijkt het mij nu juist leuk om het niet te weten. Mochten wij er voor kiezen om uit gemak toch het geslacht te weten, dan zal dit hoogstwaarschijnlijk iets tussen ons tweetjes blijven. Toch ook wel weer heel spannend om je niet te verspreken? Haha!

Eigenlijk was dit niet een hele bijzondere week, qua gevoel ging het wel oké en ik heb het gevoel dat ik echt richting het twee trimester gaat. Op naar de goede weken! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Nicole

  Oh dat is ook spannend het geslacht niet weten! Denk niet dat ik dat zou kunnen al zou t voor de portemonnee wel zo handig zijn haha!

  12/02/2017 at 11:47 am
 • Reply eva

  Ooh ik hoop zo dat de spannende weken na week 12 voorbij zijn!! Wat zeggen ze nu dan misschien?
  Ik ben trouwens super blij voor jullie:)

  12/02/2017 at 1:14 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Oe jeetje namen kiezen vond ik al zo lastig en ik had alleen een achternaam om rekening mee te houden. Succes ermee.
  Ik vind 12 weken toch ook zeker een mijlpaal hoor.

  12/02/2017 at 7:57 pm
 • Reply Fenna

  Ik vind het wel wat hebben, niet weten wat het geslacht is 🙂 . Houd het wel spannend tot aan de geboorte haha. Ik zou wel bang zijn dat het toch te zien is op een echo in de laatste weken van de zwangerschap. Mijn ouders wilde het ook niet weten toen mijn moeder in verwachting was, helaas versprak de verloskundige zich toen.

  12/02/2017 at 9:17 pm
 • Reply Sara

  Leuke update weer! Er zijn genoeg leuks namen met de o erin, misschien heb je hier wat aan 🙂

  Meisje: Olivia, Lot(te), Nova, Floor, Loes, Roos, Bo, Doris, Jolie, Noor
  Jongen: Boaz, Olaf, Boris, Joris, Job, Moos, Morris, Jona(than), Thom(as)

  13/02/2017 at 4:24 pm
 • Leave a Reply