Happy momlife

20170801084934_IMG_0353
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #29 – Week 36

Zo misschien heb ik nu wel de laatste mijlpaal tijdens deze zwangerschap bereikt. Vandaag ben ik namelijk 37 weken zwanger, het moment waarop ons meisje thuis geboren mag worden YES! Maar voor nu mag ze ook nog wel even blijven zitten hoor. Afgelopen week was namelijk hectisch genoeg met de verhuizing.

Naar de verloskundige

Afgelopen week had ik weer een controle bij de verloskundige. Of nou ja eigenlijk gisteren (vandaag voor mij). Ik keek er echt naar uit. Even niet mer verhuizen bezig zijn, maar met ons meisje. Eindelijk kon Robert ook weer een keertje mee en ook de andere kinderen gingen deze keer mee om hun zusje even te bekijken. Alles was goed. ik was een KG afgevallen, maar dat kan komen door de kleding en de hectiek van de verhuizing. Die kilo komt er vast nog wel weer aan haha! Ook lag ze ingedaald, wat ik zelf dus heel fijn vind aangezien Aron en Sofie beide best laat omlaag gingen. Verder was alles goed en kunnen we weer een weekje vooruit.

Baby stress! 

Afgelopen week stond ook wel in het teken van babystress. Ik heb vele malen gedacht waarom gaan wij nu nog verhuizen? Maar uiteindelijk nu wij over zijn ben ik blij dat wij over zijn en dat wij de ruimte hebben voor alle kinderen. Nu nog even het babybedje in elkaar zetten en dan ben ik helemaal klaar voor haar komst. Al zal ik best nog wel even willen bijkomen voor ze komt hoor!

Geen internet

Ik gebruik deze update direct om even aan te geven dat ik de komende weken niet consequent kan bloggen. Ik heb in ons nieuwe huis nog niet direct internet en moet het doen met mijn mobiele telefoon. Niet altijd even handig, maar het lukt vast wel. Om zo min mogelijk mb’s te gebruiken vlieg ik af en toe even naar ons oude huis waar nog wel internet is en zal ik hier wat blogs inplannen wanneer ik daar zin in heb. De tijdens zullen dus wel een beetje wisselen de komende tijd. Mijn weekoverzicht stopt voor nu even en komt terug zodra ik weer internet heb. Mijn zwangerschapsupdates komen wel gewoon elke week online.

Zo en dan ga ik nu verder verhuizen! 

Facebook Comments

Share this post