Happy momlife

35 weken 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #27 – Week 34

Afgelopen week was misschien wel de pittigste zwangerschapsweek tot zover. Mijn lijf vind het volgens mij wel genoeg geweest en mentaal ben ik er ook wel aan toe om dit kindje op de wereld te zetten. Helaas is het nog net iets te vroeg en moet ze toch nog minimaal 2 weken blijven zitten. Aangezien de andere 2 ook bijna een week te laat kwamen ga ik er maar vanuit dat ook dit kindje pas over 6 weken komt.

Voorweeën… 

Jip het is begonnen de ellende van voorweeën. Afgelopen week heb ik één avond gehad dat ik dacht oh shit wat is dit. Normaal trekken de voorweeën weg wanneer je even gaat douchen, maar ze werden alleen maar erger en mijn buik alleen maar harder. Toen ik eenmaal onder de douche weg was en op bed lag trok het gelukkig allemaal weg. De dag erna kwam er nog meer onzekerheid bij, want mevrouw was aardig rustig. Op een gegeven moment barstte ik in tranen uit waarna Robert zijn hand op mijn buik legde en hij haar aan het bewegen kreeg. De rest van de avond liet ze goed weten dat ze aanwezig was. Gisteren was ze weer actief zoals altijd. Ik merk goed dat ze lager zit, want ik heb geen voeten meer in mijn ribben zitten haha YES! Ook ben ik blij dat het vanaf vandaag om 12:00 uur vakantie is. Geen verplichtingen meer en gewoon lekker met z’n drietjes en in het begin viertjes (want Ro vakantie!) genieten van het samen zijn en geen wekker hoeven zetten.

De laatste spulletjes

Afgelopen week wilde ik alles voorbereid hebben. Ik zorgde ervoor dat ik de laatste spulletjes in huis haalde. Ik moest bijv nog zoogcompressen hebben en ik moest nog wat andere spulletjes hebben die ik zeker in huis moest hebben. Ook alles wasjes zijn de door dus in principe is alles kalar en kan ik mij nu echt gaan richting op de vakantie en op Aron.

VERLOF! 

Yes en mijn verlof begint na vandaag. Ik werk nog één dag voor mijn blog en zal tijdens mijn verlof ook heus wel dingen doen voor de blog, maar voor de komende tijd staan er blogs klaar. Wel zal ik mijn moments of Joy elke week schrijven en mijn zwangerschapsupdate plaatsen, maar verder probeer ik zo min mogelijk te doen. Oké gekheid ik heb al weer allemaal plannen die ik wil gaan uitwerken om op 1 oktober weer fris te starten met een vernieuwde Joy From Joyce.

Voor nu sluit ik mijn update af en ga ik zo richting de verloskundige om eens te kijken naar ons meisje. Leuk dingetje is dat de verloskundige die tijdens de bevalling van Sofie erbij was tijdens de zomer weer even terug is. Stiekem hoop ik dat ie er ook bij is wanneer ik mag gaan bevallen haha! 

Facebook Comments

Share this post