Happy momlife

34 weken
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #26 – Week 33

BAM! En toen was er weer een week voorbij. De weken gingen langzaam, maar opeens gaat mijn zwangerschap mega snel en de weken ook. Ik ben vandaag 34 weken zwanger en het grote moment komt steeds dichterbij. Dit begin ik ook aan mijn lichaam te merken haha! Ik loop als een pinquin en fiets als een man met een groot zaakje tussen zijn benen. Dat het allemaal dichterbij komt besef ik wel en dat geeft ok wel wat druk op de ketel om alles klaar te maken. 

Ingedaald?

Afgelopen week had ik allerlei steekjes down under en een vaag drukkend gevoel. Toen ik wat vriendinnen een buik update stuurde zeiden ze dat mijn buik wel laag leek. Ik pakte er een foto van vorige week bij en zag dat ik inderdaad een buik had die wat lager hangt. Met de steekjes down under en het drukkende gevoel kan het best wel eens kloppen dat ze al iets lager is gaan liggen. Goed teken toch? Stiekem maakt mij dit bloednerveus. Ik weet dat indalen niks zegt, maar mijn andere kinderen deden dit aan het einde van de zwangerschap. Aron zelfs pas tijdens de bevalling, dus ja ik voel met wat druk op de ketel (flamoes:P). Waarschijnlijk blijft ze nog wel 6/7 weken zitten, maar je weet maar nooit. Alles moet nu klaar.

Nog even volhouden 

Nog een weekje en dan begint de zomervakantie in huize N. Aron heeft 6 weekjes vrij vanaf volgende week en ook Robert is 2 weken vrij. Deze weken zullen in het teken staan van drukte, maar daar lees je volgende week alles over haha! Ik ben blij dat het bijna vakantie is, want sinds vorige week is fietsen ook niet zo’n succes. Het gevoel dat er iets tussen je benen zit ofzo haha! Ik fiets als een man die denkt dat ie een heel groot zaakje heeft en als ik een jurkje aan had gehad dan zou je zo naar binnen kunnen kijken. Hier hou ik natuurlijk wel rekening mee haha!

En verder… 

  • Ben ik heel benieuwd naar ons kleine meisje
  • Vind ik de steekjes down under heel pijnlijk
  • Vind ik een thuisbevalling stiekem best eng, maar heb ik er ook juist weer veel zin in
  • Zijn mijn ribben vaste plek voor één van haar voetjes
  • Kijkt Aron er ook heel naar uit
Facebook Comments

Share this post