Happy momlife

32 weken
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #24 – Week 31

Oeh ik ben vandaag 32 weken zwanger, over 10 weken is ze er dus sowieso. Ik begin het wel een beetje spannend te vinden allemaal hoor haha, maar kijk er ook erg naar uit. Tijd voor een nieuwe update, hij is niet heel spannend, maar ik wil het rijtje wel vol maken haha. 

I feel good tudududu

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mij ondanks dat lichamelijke ongemakken best goed voel. Ik heb energie genoeg, werk daardoor ook veel. ’s Avonds ben ik wel eerder moe, maar dat vind ik nog niet zo erg. Ik ga liever vroeg slapen. ’s Middags een dutje doen werkt niet, ik kom niet in slaap dus kan beter wakker blijven en bezig gaan. Ik voel me dus goed en hoop dit nog even vol te kunnen houden. Ons kleine meisje is momenteel erg druk en golft mijn hele buik door. Soms niet even comfortabel. Stiekem hoop ik wel dat al het gedraai ervoor gezorgd heeft dat ze met haar hoofd naar beneden ligt, maar ik twijfel erover. Af en toe heb ik wel het idee dat ik schopjes voel bij mijn ribben, maar ze heeft mij al vaker op een verkeerd spoor gezet. Aanstaande maandag zal ik het zien tijdens mijn controle bij de verloskundige. Mocht ze niet gedraaid zijn dan heeft ze nog even, maar ik hoop echt zo hard dat ze snel goed gaat liggen. Sofie draaide op het laatste moment dus ik hoop dat zusje het zelfde doet.

Tijd voor rust !

Ha deze zin heb ik al vaker geroepen hé? Vorig weekend gingen wij naar de Efteling en dat was best een aanslag op mijn lijf, maar het was zeker de moeite waard. Toch merk ik dat mijn lichaam hier nog steeds last van heeft. Mijn bekken zijn gevoelig en ook de ichias is terug. Dit kreeg ik bij Sofie ook aan het einde en denk dat dit nu ook niet meer wegtrekt. Rust is de oplossing en dit probeer ik nu dan ook zoveel mogelijk te doen.

En verder:

♥  Staat de fotoshoot nu echt gepland en weet ik ook wat ik wil. Ik ga deze keer zonder kinderen en Robert. Ben nu al benieuwd naar het eindresultaat.

♥ Gaan wij dit weekend EINDELIJK de baby spullen in elkaar zetten

♥ Komt er toch wel een box in de kamer en moet Robert hiervoor nog ons tv meubel veranderen

Facebook Comments

Share this post