Happy momlife

31 weken
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #23 – Week 30

Woehoee tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate. Het is nu echt aftellen, want vanaf nu tellen we in enkele getallen tot aan de uitgerekende datum. Ik ben 31 weken zwanger dat betekent nog, maar 9 weken tot aan de bevalling en over 6 weken mag ze gewoon al thuis komen. Shit jongens ik moet echt dingen gaan doen, want eerlijk? Naast het opzetten van onze nieuwe (gekregen) Tripp Trapp stoel ben ik nog geen steek verder.

Mijn hitte plan

Zo wat was het de afgelopen dagen warm zeg! Ik heb echt mijn momenten gehad waarop ik er even helemaal doorheen zat. Gelukkig werkten de kindjes goed mee deze week en konden Sofie en ik overdag veel rust pakken in huis. Aron vond het ook wel prima om binnen in de koelte te spelen en zo brachten wij de dagen veelal binnen door met duplo, netflix en de ventilator haha! Oh en ijsjes niet te vergeten. Daarnaast kwam vriendinnetje Carmelina met de tip om een paar keren per dag te gaan douchen en dit bleek ook wel een succes. Even ontspannen onder de douche en afkoelen, vooral afkoelen. Dit zullen niet de laatste warme dagen tijdens mijn zwangerschappen zijn, maar met voldoende rust (oftewel helemaal niks doen).

Naam 

Waar wij beide dachten dat haar naam wel vast stond begonnen wij beide te twijfelen. Niet omdat wij haar naam niet mooi vinden. Maar omdat er nog een een naam was die wij beide niet uit ons hoofd konden krijgen. Inmiddels zijn wij er wel al uit en ben ik echt mega blij met de naam die onze tweede dochter gaat krijgen. Nog zo’n 6 tot 11 weken geduld en dan mogen wij haar naam van de daken schreeuwen. Het  blogje over haar naam en hoe wij erop zijn gekomen staat al klaar om ingepland te worden na haar geboorte, maar voor nu moet ik nog even zwijgen. Oh en als je mij een beetje goed kent weet je dat het heel moeilijk is. De vorige keer wisten veel mensen in ieder geval al een deel van de naam, doordat ik dit al jaren riep. Deze keer is het echt anders.

Op naar een nieuwe hopelijk, koelere week! 

 

Facebook Comments

Share this post