Happy momlife

img_5819
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #21 – Week 28

Het laatste trimester is aangebroken en dat is te merken ook. Ik moet mijn dagen anders in plannen en ook niet teveel meer in een weekend plannen, zodat ik mijn energie goed kan opsparen voor na de bevalling. Ook ben ik -eindelijk- grote stappen aan het maken voor de bevalling en de spulletjes die wij nog nodig hebben voor de komst van baby 3. 0. Afgelopen week was weer en prima weekje zwanger zijn. 

Intake kraamzorg 

Afgelopen vrijdag had ik een intake met de kraamzorg. Ik was hele afspraak vergeten en werd opeens gebeld. Gelukkig woon ik dichtbij en was ik nog netjes om 10:00 uur thuis voor de afspraak. We namen van alles door en ik kreeg veel informatie waar ik weer verder mee kan. Aangezien ik nu thuis wil bevallen gaan sommige dingen net even anders. Ook was het een fijn gesprek mbt tot mijn wensen. Ik heb deze keer voor een ander kraamzorgbureau gekozen mede doordat ik anders ben gaan denken over bepaalde zaken en meer naar de basis wil. Gelukkig kwam dit tijdens het gesprek goed naar voren. Daarnaast heb ik ook de punten aangegeven waar ik tegenaan kijk in de kraamweek (het afgeven van mijn kindje bijvoorbeeld) ik heb nu al zin in mijn kraamweek, nog even geduld!

Teveel gevraagd 

Afgelopen week vierden wij Robert zijn 28ste verjaardag en het was een druk weekend. Op vrijdag begon dit al met van alles schoonmaken en regelen. Zaterdagochtend deden wij boodschappen en ’s middags vertrokken wij naar de verjaardag van ons nichtje. Tussendoor werd er nog wat schoongemaakt. ’s Avonds viel ik om 20:00 uur in slaap en de volgende dag werd ik om 08:00 uur wakker. Ik had het nodig denk ik. Die dag was Robert zijn feest en het was een geslaagde middag/avond. Helaas kon ik ’s nachts niet in slaap vallen met als resultaat dat alles eruit kwam. Vanaf dat moment is mijn misselijkheid compleet terug en spuug ik overdag ook weer wat vaker. Niks aan te doen helaas.

En verder:

  • Kwamen er een heleboel baby spullen binnen
  • Ben ik druk bezig met het indelen van onze rooming-in babykamer
  • Groei ik als kool
  • Twijfel ik nog steeds over een zwangerschapsfotoshoot
Facebook Comments

Share this post