Happy momlife

28 weken zwanger
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #20 – Week 27

Op het moment dat ik dit blog plaats ben ik 28 weken zwanger en zit het tweede trimester er ook op. Jeetje wat vliegt de tijd. Nu het laatste trimester is begonnen heb ik wel het idee dat ik dingen moest gaan doen. Maar voor ik het laatste trimester in duik blik ik nog even terug op week 27 en vertel ik je hoe ik mij voelde. 

Vorige week voelde ik mij best goed, maar dit veranderde wel deze week. Afgelopen maandag vond ik het nodig om onze keuken schoon te maken en met schoonmaken bedoel ik zwangere vrouw schoon. Ik pakte een sponsje, een schoonmaakdoekje en een spray allesreiniger en ging aan de slag. Ik besloot dit op handen en knieën te doen, maar dit was niet zo’n succes na die tijd. Ik had ’s avonds zo’n last van mijn buik alsof ik ongesteld aan het worden was. Een signaal van mijn lichaam dat ik echt even rustig aan moet gaan doen. Ook dinsdag had ik hier nog last van, maar ging het wel al weer beter. Ik had niet de hele dag last, maar vooral na wat inspanning. Woensdag was de pijn gelukkig weg, maar ik besloot wel een stapje terug te doen en geen vreemde schoonmaak acties te ondernemen. haha!

Spullen verzamelen

Na mijn afspraak bij de verloskundige vorige week kreeg ik wel het idee dat ik dingen moest gaan doen. Ook was het wiegje dat ik wilde nog in de aanbieding dus ik besloot hem te bestellen. Dus binnenkort is onze slaapkamer aan de beurt, zodat ons kleine meisje straks eerst lekker bij ons op de kamer kan gaan slapen. De woonkamer is inmiddels opgeruimd, de keuken is helemaal opgeruimd en schoon dus nu is de bovenverdieping aan de beurt. Onze kamer ga ik mee beginnen aangezien ons meisje straks eerst bij ons op de slaapkamer komt te liggen en het wel een rustige omgeving voor haar en ons moet zijn. Stiekem heb ik echt zin om hier mee bezig te gaan en een mooie rooming-in kamer van te maken.

Eigenlijk mag ik weer niet klagen en kijk uit naar het laatste trimester. Het moment dat wij onze dochter mogen ontmoeten komt steeds dichterbij!

Facebook Comments

Share this post