Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #20 – Week 27

Op het moment dat ik dit blog plaats ben ik 28 weken zwanger en zit het tweede trimester er ook op. Jeetje wat vliegt de tijd. Nu het laatste trimester is begonnen heb ik wel het idee dat ik dingen moest gaan doen. Maar voor ik het laatste trimester in duik blik ik nog even terug op week 27 en vertel ik je hoe ik mij voelde. 

Vorige week voelde ik mij best goed, maar dit veranderde wel deze week. Afgelopen maandag vond ik het nodig om onze keuken schoon te maken en met schoonmaken bedoel ik zwangere vrouw schoon. Ik pakte een sponsje, een schoonmaakdoekje en een spray allesreiniger en ging aan de slag. Ik besloot dit op handen en knieën te doen, maar dit was niet zo’n succes na die tijd. Ik had ‘s avonds zo’n last van mijn buik alsof ik ongesteld aan het worden was. Een signaal van mijn lichaam dat ik echt even rustig aan moet gaan doen. Ook dinsdag had ik hier nog last van, maar ging het wel al weer beter. Ik had niet de hele dag last, maar vooral na wat inspanning. Woensdag was de pijn gelukkig weg, maar ik besloot wel een stapje terug te doen en geen vreemde schoonmaak acties te ondernemen. haha!

Spullen verzamelen

Na mijn afspraak bij de verloskundige vorige week kreeg ik wel het idee dat ik dingen moest gaan doen. Ook was het wiegje dat ik wilde nog in de aanbieding dus ik besloot hem te bestellen. Dus binnenkort is onze slaapkamer aan de beurt, zodat ons kleine meisje straks eerst lekker bij ons op de kamer kan gaan slapen. De woonkamer is inmiddels opgeruimd, de keuken is helemaal opgeruimd en schoon dus nu is de bovenverdieping aan de beurt. Onze kamer ga ik mee beginnen aangezien ons meisje straks eerst bij ons op de slaapkamer komt te liggen en het wel een rustige omgeving voor haar en ons moet zijn. Stiekem heb ik echt zin om hier mee bezig te gaan en een mooie rooming-in kamer van te maken.

Eigenlijk mag ik weer niet klagen en kijk uit naar het laatste trimester. Het moment dat wij onze dochter mogen ontmoeten komt steeds dichterbij!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Wat gaat dat snel! Wel fijn dat het toch allemaal goed gaat ondanks je schoonmaak woede.

  02/06/2017 at 6:16 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Idd gewoon echt teveel gedaan. Wel heel herkenbaar want ik heb ook zoveel zin om alles uit te ruimen te poetsen en weg te doen.

  02/06/2017 at 9:35 am
 • Reply Nicole

  Oh die “ongesteldheids” krampen ken ik. Heb ik nu dagelijks. Heel irritant, want ze doen verder niks. Maar goed hoort erbij he!

  02/06/2017 at 10:29 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik vind je jurkje zo mooi! Superromantisch!

  02/06/2017 at 10:59 am
 • Leave a Reply