Happy momlife

25 weken zwanger
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #18 – Week 25

Vorige week deelde ik geen zwangerschapsupdate, maar vandaag is er weer een vertrouwde update! Inmiddels ben ik 26 weken zwanger en heb ik afgelopen week een leuk hoogtepunt bereikt. Bij Aron (onze oudste) kwam ik er met 25+4 weken achter dat ik zwanger was en dit punt bereikte ik afgelopen dinsdag. Vanaf dit punt kan ik dus alle zwangerschappen met elkaar gaan vergelijken en dat is best leuk.

Welkom terug… 

Na een paar weken geen misselijkheid gehad te hebben kon ik afgelopen week de ochtendmisselijkheid weer verwelkomen. Een dikke teleurstelling ik hoopte er nu een hele tijd vanaf te zijn eigenlijk. Helaas begon het weer en hang ik elke ochtend weer boven de wc. Voor nu ga ik er maar vanuit dat ik tot het einde weer aan het spugen ben. Balen doe ik wel, want het is echt niet lekker wakker worden. Gelukkig heeft Robert een andere baan waardoor wij de ochtenden gelukkig nu samen kunnen doen. Super fijn!

Hoi Buik!

Opeens is ie daar en kan ik er echt niet meer omheen. Ook mensen uit mijn omgeving geven aan dat ik opeens een beste buik heb gekregen haha. Zo leuk! Ik vind het heerlijk om te zien dat mijn buik groei en dat ons meisje dan ook groeit natuurlijk. Hij is weer net als bij Sofie mooi rond alleen draag ik dit meisje wel lager. Ik herken dit meer van Aron haha! Ze ligt nog steeds veel onderin mijn buik, maar ik merk wel steeds vaker dat ze alle ruimte gaat innemen. De schopjes bovenin zijn dan ook steeds vaker aanwezig. Ik ben ook wel benieuwd hoe ze straks ligt als ik dichterbij de bevalling kom. Sofie lag in een onvolkomen stuit tot bijna 36 weken en draaide precies op tijd om. Een keizersnede lijkt mij namelijk echt verschrikkelijk. Ik hoop deze keer ook gewoon natuurlijk te bevallen en een stuitligging past daar niet echt bij haha!

En verder.. 

  • Probeerde ik het geboortekaartje uit en ben ik heel blij met het resultaat! Hopelijk gaat het uiteindelijk ook een succes worden
  • Kwam ik erachter dat ik nog best veel nodig heb voor baby 3.0
  • Lang en veel fietsen zorgt voor hardebuiken
  • Net als te snel lopen, wat ik eigenlijk altijd deed haha
  • Dat je met warm weer niet teveel moet doen (en dat dit alleen maar erger gaat worden haha!)

Op naar een nieuwe zwangerschapsweek! Aankomende week heb ik de suikertest MEH en mogen wij weer even spieken naar ons mooie meisje. 

Facebook Comments

Share this post