Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #18 – Week 25

Vorige week deelde ik geen zwangerschapsupdate, maar vandaag is er weer een vertrouwde update! Inmiddels ben ik 26 weken zwanger en heb ik afgelopen week een leuk hoogtepunt bereikt. Bij Aron (onze oudste) kwam ik er met 25+4 weken achter dat ik zwanger was en dit punt bereikte ik afgelopen dinsdag. Vanaf dit punt kan ik dus alle zwangerschappen met elkaar gaan vergelijken en dat is best leuk.

Welkom terug… 

Na een paar weken geen misselijkheid gehad te hebben kon ik afgelopen week de ochtendmisselijkheid weer verwelkomen. Een dikke teleurstelling ik hoopte er nu een hele tijd vanaf te zijn eigenlijk. Helaas begon het weer en hang ik elke ochtend weer boven de wc. Voor nu ga ik er maar vanuit dat ik tot het einde weer aan het spugen ben. Balen doe ik wel, want het is echt niet lekker wakker worden. Gelukkig heeft Robert een andere baan waardoor wij de ochtenden gelukkig nu samen kunnen doen. Super fijn!

Hoi Buik!

Opeens is ie daar en kan ik er echt niet meer omheen. Ook mensen uit mijn omgeving geven aan dat ik opeens een beste buik heb gekregen haha. Zo leuk! Ik vind het heerlijk om te zien dat mijn buik groei en dat ons meisje dan ook groeit natuurlijk. Hij is weer net als bij Sofie mooi rond alleen draag ik dit meisje wel lager. Ik herken dit meer van Aron haha! Ze ligt nog steeds veel onderin mijn buik, maar ik merk wel steeds vaker dat ze alle ruimte gaat innemen. De schopjes bovenin zijn dan ook steeds vaker aanwezig. Ik ben ook wel benieuwd hoe ze straks ligt als ik dichterbij de bevalling kom. Sofie lag in een onvolkomen stuit tot bijna 36 weken en draaide precies op tijd om. Een keizersnede lijkt mij namelijk echt verschrikkelijk. Ik hoop deze keer ook gewoon natuurlijk te bevallen en een stuitligging past daar niet echt bij haha!

En verder.. 

 • Probeerde ik het geboortekaartje uit en ben ik heel blij met het resultaat! Hopelijk gaat het uiteindelijk ook een succes worden
 • Kwam ik erachter dat ik nog best veel nodig heb voor baby 3.0
 • Lang en veel fietsen zorgt voor hardebuiken
 • Net als te snel lopen, wat ik eigenlijk altijd deed haha
 • Dat je met warm weer niet teveel moet doen (en dat dit alleen maar erger gaat worden haha!)

Op naar een nieuwe zwangerschapsweek! Aankomende week heb ik de suikertest MEH en mogen wij weer even spieken naar ons mooie meisje. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Nicole

  Oh ja dat warme weer. Ik wilde nog lekker veel actief zijn die dagen maar kwam er snel van terug haha! Fietsen doe ik helaas al even niet meer want krijg Fay er niet opgetild

  19/05/2017 at 6:11 am
 • Reply Shanna Jess

  Wat een mooie buik Joyce <3 Je bent echt zo mooi zwanger.

  19/05/2017 at 7:19 am
  • Reply admin

   Aah dankjewel ! <3

   19/05/2017 at 9:52 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Groeispurt alert….mooi hoor en grappig het verschil te zien, misschien moet ik mijn buik ook eens vergelijken met bij onze spruit.

  19/05/2017 at 3:20 pm
 • Reply Tamara

  Wauw, super mooie buik! Wat gaat het hard hé. Geniet ervan!

  22/05/2017 at 1:32 pm
 • Leave a Reply