Happy momlife

zwanger 23
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #16 – Week 23

Yess! Vandaag weer een mooie mijlpaal gehaald tijdens deze zwangerschap. Ik ben nu 24 weken zwanger, wanneer ze nu geboren zou worden dan zouden de artsen medisch ingrijpen. Nu hoop ik natuurlijk dat ze tot augustus blijft zitten, maar het is fijn om dit punt bereikt te hebben.

Afgelopen week was weer een heerlijk zwangerschapsweekje! Ik genoot van het zwanger zijn en de schopjes in mijn buik. Ik had bergen energie en maakte daar weer flink gebruik van haha. Het is wel lastig om soms even een stapje terug te doen helemaal met een peuter. Toen ik zwanger was van Sofie kon ik gewoon nog veel doen met Aron ook omdat hij mij goed begreep. Ik kon hem makkelijk uitleggen dat ik niet op de grond kan spelen, omdat ik dan pijn had. Bij Sofie is dit een stukje lastiger en blijft ze maar vragen om te picknicken en met Duplo te spelen en tja ik wil haar ook niet teleurstellen dus dan nestel ik mezelf weer op de grond en klim ik daarna als een oud vrouwtje omhoog haha!

Waar ik de afgelopen week bewust was van dat ik over de helft ben van mijn zwangerschap dacht ik deze week juist weer dat ik tijd genoeg heb om van alles te regelen. Ach dat is eigenlijk ook wel zo. En alle dingen die wij nu zouden kunnen aanschaffen zullen alleen maar in de weg staan. Dus ik ben de druk die ik had al weer helemaal kwijt. Wel heb ik overzicht met wat er nog nodig is, en is het gelukkig in Nederland zo (oké meestal dan) vandaag gekocht morgen in huis. Mocht ze wel te vroeg komen dan komt ze toch niet direct mee naar huis.

Ons kleine meisje is een echte drukte maker en begint ook te reageren op Aron en Sofie. Aron wil haar de hele tijd voelen en gaat dan drukke in mijn buik en tegen mijn buik praten. Super lief! Ook Sofie vindt mijn buik momentel heel interessant te pas en te onpas trekt ze mijn shirt om hoog om in mijn navel te prikken, want volgens Sofie zit zusje onder mijn navel. Ik laat het haar lekker geloven, want zo krijgen de twee meiden wel al contact met elkaar. Als Sofie weer eens mijn shirt om hoog heeft getrokken is er een ander klein meisje dat begint te schoppen en duwen. Ik hoop dat ze zo goed op elkaar blijven reageren haha!

Niet zo’n hele spannende update deze keer haha! Komende week zal het ook allemaal redelijk rustig zijn. Misschien dat ik daarom mijn update een keer oversla. 

Facebook Comments

Share this post