Happy momlife

img_4901
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #14 – Week 21

Ik ben op het punt aangekomen dat ik moet nadenken hoeveel weken ik zwanger ben als mensen het vragen. En dat terwijl ik mij toch vrij bewust ben van het mensje dat in mijn lichaam groeit. Wel voel ik me gelukkig weer redelijk mezelf op een aantal keren spugen na mag ik nu wel zeggen dat ik mij goed voel! Dat spugen accepteer ik en ik ga nu nog meer genieten van het kleine mensje in mijn buik. 

Ik ben een blij mens en mega dankbaar dat er wederom een mensje in mijn buik groeit. Dat de eerste weken niet makkelijk waren is wel duidelijk geweest, maar op een gegeven moment kom ik op een moment van acceptatie. Ik had nog de stiekeme hoop dat de misselijkheid en het spugen volledig weg zou blijven, maar dit is niet voor mij weg gelegd. Prima! Afgelopen week was het baby technisch een rustige week. Ik heb veel opgeruimd in huis, omdat ik het gevoel heb dat ik hier ruimte moet creëren op dit moment hebben wij nog geen mega haast om te verhuizen, omdat de baby toch eerst bij ons op de kamer komt. Ondertussen kijken wij natuurlijk wel rond, maar het moet ook aan aardig wat eisen voldoen. Er komt eerst een wiegje voor de baby op onze kamer en een commode zodat wij haar kleertjes en spulletjes kwijt kunnen en wij haar makkelijk kunnen verschonen.

Deze week stond dus eigenlijk niet in het teken van de baby. Ik ben lekker gaan opruimen en zal dit de komende weken doorzetten, zodat wij de spulletjes voor baby 3.0 in huis kunnen gaan halen en we ook overzicht hebben van wat er nog nodig is. Ik heb natuurlijk al wat dingetjes gekregen en gekocht, maar heb ook nog voldoende van Sofie.

Afgelopen week heb ik een nieuwe kinderwagen mogen uitzoeken, dankbaar!! Ik heb een Quinny Zapp X mogen uitzoeken en volgende week ga ik hier alles over delen. Bij de andere kinderen had ik ook een Quinny en ik vind dat fijne wagens. Ik kan niet wachten tot hij binnenkomt, want hij is zo mooi! Hoe hij eruit ziet komt volgende week zaterdag online op mijn blog.

Crrrravings! 

Yep ik heb ze inmiddels! Mijn ergste craving zijn de Pim’s koekjes. Dat zijn van die koekjes met een sinaasappelvulling zo lekker! Er gaat zo een pak doorheen als ik niet oplet. Daarnaast kwam ik erachter dat ik al vanaf het begin van mijn zwangerschap eigenlijk elke week pizza moet eten. Die trek in pizza gaat pas weg wanneer ik het heb gehad. Super fijn voor een man die het liefst gezond eet. Sorry lief! Daarnaast drink ik opeens super graag Fanta terwijl ik dat normaal helemaal niet zo lekker vind. Ach een zwanger lijf doet gekke dingen met je haha!

Aankomende week heeft Aron vakantie en zal mijn energie op gaan aan leuke dingen met hem doen. Daarnaast hebben wij aanstaande maandag een controle afspraak bij de verloskundige even gluren naar ons mooie meisje! Zin in!! 

Facebook Comments

Share this post