Baby 3.0 zwanger

Zwangerschapsupdate #13 – Week 20

Vorige week vrijdag tikte ik de 20 weken aan en zoals men zegt zat ik op de helft. Vandaag ben ik dus 21 weken zwanger en durf ik haast wel te zeggen dat ons meisje er over 20 weken wel is haha! Ik ben bij beide kinderen overtijd gegaan dus daar ga ik deze keer ook weer vanuit. Afgelopen week was een hele fijne zwangerschapsweek en volgens mijn ben ik over de heftige periode heen en kan ik gaan genieten. 

Bye bye misselijkheid!

Yesssss! Vorige week maandag was ik nog mega ziek en dat was volgens mij het einde van mijn spuug periode. Ik heb sindsdien namelijk niet meer overgegeven en ik heb weinig tot geen misselijkheid meer gehad. Yess! In de ruil hiervoor heb ik ik onstilbare honger gekregen en dan in het speciaal voor lekkere dingen..Ach je kan niet alles hebben en na de zwangerschap ga ik wel weer letter op wat ik naar binnen werk.  Nu even lekker genieten van het snoepen, dik worden en de baby in mijn buik.

Lijstjes! 

Opeens voel ik de drang om lijstjes te gaan maken. Lijstjes met dingen die wij nog moeten doen voor de komst van baby 3.0 en wat wij nog nodig hebben voor baby 3.0. Een heleboel moet nog gedaan worden en ik denk dat ik komende week maar eens ga beginnen. Dit ook, omdat ik natuurlijk weet hoe de rest van de zwangerschap gaat lopen en of ik tot het einde nog goed mobiel ben. Ik ga jullie vanaf komende week ook meenemen in videovorm dus elke vrijdag kun je ook een video verwachten waarin ik jullie update over mijn zwangerschap en meeneem in alles wat ik doe tijdens de zwangerschap. Denk aan spullen uitzoeken bijvoorbeeld!

Geboortekaartjes

Afgelopen week ben ik ook begonnen met de zoektocht naar een geboortekaartje. Ik heb een aantal kaartjes mogen uitzoeken en die zijn inmiddels binnen gekomen. Ik twijfel nog heel erg tussen een kaartje met een foto of zonder. Op Pinterest heb ik wat inspiratie op gedaan en kwam ik wel hele mooie ideetjes tegen die ik later nog zal toelichten. Het gaat een lastige keus worden, maar de enveloppen heb ik wel al uitgekozen haha!

En verder:

 • Heb ik onze nieuwe kinderwagen uitgekozen
 • Groei ik steeds een beetje meer en zak mijn broeken nog steeds af
 • Is ze nu al een kleine nachtbraker en lig ik daardoor steeds meer wakker (goede voorbereiding toch)
 • Is haar naam echt gekozen!!

Een korte update, want het gaat gewoon goed! Op naar een nieuwe week en hopelijk blijft het zo gaan. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Fijn dat het nu zo goed gaat en de misselijkheid weg is. Geniet van deze tijd.

  14/04/2017 at 6:06 am
 • Reply Nicole

  Wat fijn dat je nu al de naam hebt! Wij zijn net pas met de geboortekaartjes bezig. Dacht hem gekozen te hebben maar twijfel dus zoeken maar weer verder haha.. Fijn dat het zo goed gaat!!

  14/04/2017 at 7:11 am
 • Reply Kim

  Ah yes! Geen misselijkheid meer, gelukkig zeg! Fijn dat het zo goed gaat!

  14/04/2017 at 7:20 am
 • Reply Carmelina

  Het zou eens tijd worden dat je lekker kan gaan genieten! Doe het nu maar wel lekker rustig aan want daar heb je op het einde en erna alleen maar profijt van! Kus

  14/04/2017 at 8:19 am
 • Reply Charlotte

  Fijn dat het zo goed gaat! Lijstjes gaven mij ook rust toen ik nog zwanger was. Lekker afstrepen!

  14/04/2017 at 8:43 am
 • Reply Kim

  Fijn dat het zo goed gaat, ben je ondertussen alweer begonnen met werken?

  15/04/2017 at 7:19 pm
  • Reply admin

   Ik werk alleen nog thuis en ben verder bij de kinderen 🙂

   15/04/2017 at 7:28 pm

  Leave a Reply