Happy momlife

IMG_0704
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #13 – Week 20

Vorige week vrijdag tikte ik de 20 weken aan en zoals men zegt zat ik op de helft. Vandaag ben ik dus 21 weken zwanger en durf ik haast wel te zeggen dat ons meisje er over 20 weken wel is haha! Ik ben bij beide kinderen overtijd gegaan dus daar ga ik deze keer ook weer vanuit. Afgelopen week was een hele fijne zwangerschapsweek en volgens mijn ben ik over de heftige periode heen en kan ik gaan genieten. 

Bye bye misselijkheid!

Yesssss! Vorige week maandag was ik nog mega ziek en dat was volgens mij het einde van mijn spuug periode. Ik heb sindsdien namelijk niet meer overgegeven en ik heb weinig tot geen misselijkheid meer gehad. Yess! In de ruil hiervoor heb ik ik onstilbare honger gekregen en dan in het speciaal voor lekkere dingen..Ach je kan niet alles hebben en na de zwangerschap ga ik wel weer letter op wat ik naar binnen werk.  Nu even lekker genieten van het snoepen, dik worden en de baby in mijn buik.

Lijstjes! 

Opeens voel ik de drang om lijstjes te gaan maken. Lijstjes met dingen die wij nog moeten doen voor de komst van baby 3.0 en wat wij nog nodig hebben voor baby 3.0. Een heleboel moet nog gedaan worden en ik denk dat ik komende week maar eens ga beginnen. Dit ook, omdat ik natuurlijk weet hoe de rest van de zwangerschap gaat lopen en of ik tot het einde nog goed mobiel ben. Ik ga jullie vanaf komende week ook meenemen in videovorm dus elke vrijdag kun je ook een video verwachten waarin ik jullie update over mijn zwangerschap en meeneem in alles wat ik doe tijdens de zwangerschap. Denk aan spullen uitzoeken bijvoorbeeld!

Geboortekaartjes

Afgelopen week ben ik ook begonnen met de zoektocht naar een geboortekaartje. Ik heb een aantal kaartjes mogen uitzoeken en die zijn inmiddels binnen gekomen. Ik twijfel nog heel erg tussen een kaartje met een foto of zonder. Op Pinterest heb ik wat inspiratie op gedaan en kwam ik wel hele mooie ideetjes tegen die ik later nog zal toelichten. Het gaat een lastige keus worden, maar de enveloppen heb ik wel al uitgekozen haha!

En verder:

  • Heb ik onze nieuwe kinderwagen uitgekozen
  • Groei ik steeds een beetje meer en zak mijn broeken nog steeds af
  • Is ze nu al een kleine nachtbraker en lig ik daardoor steeds meer wakker (goede voorbereiding toch)
  • Is haar naam echt gekozen!!

Een korte update, want het gaat gewoon goed! Op naar een nieuwe week en hopelijk blijft het zo gaan. 

 

Facebook Comments

Share this post