Happy momlife

19 weken
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zwangerschapsupdate #12 – Week 19

Yesss! Ik ben op de helft vandaag tik ik de 20 weken aan! Al denk ik dat de helft voor mij pas over een paar dagen is aangezien ik niet op tijd beval haha! Maar hé misschien komt dit kindje wel op tijd en dat zal ook een keer leuk zijn toch? Afgelopen week was een spannende week met o.a. de 20-weken echo. 

De 20-weken echo

Afgelopen woensdag was het zover; de 20 weken echo! De dagen ervoor vond ik het best spannend, maar op de ochtend zelf was alles weg. Als je zwanger raakt ga je er natuurlijk vanuit dat je kindje gezond is, maar wij hielden er wel altijd rekening mee dat dit ook eens anders kon zijn. De echo’s waren altijd goed en ons meisje doet het heel goed. Dit maakte ze ook duidelijk tijdens de 20-weken echo. Alles werd zo goed in beeld gebracht en ons meisje werkte goed mee, in hoeverre dit meewerken is natuurlijk haha! De echoscopiste werd er helemaal enthousiast van en dat zorgde ervoor dat ik met een grote glimlach naar de echo lag te kijken. Een gevoel van trots op haar, ons meisje, en op Robert en mij. Een gezond kindje voor de derde keer wat ben ik dankbaar! Met een hele rits foto’s stapten wij de deur weer uit. En volgens mij bleef ik maar lachen haha! Robert had nog even de tijd dus we gingen samen even op zoek naar het geboortepakje en die hebben wij gevonden. Nu een dag later zweef ik nog steeds op een roze wolk en hopelijk blijft dit gevoel nog lekker lang. Een goede 20-weken is natuurlijk nog geen garantie het kindje moet nog geboren worden, maar het is voor nu een hele fijne geruststelling.

Ziek! 

Afgelopen maandag was ik ziek ik ben ’s ochtends met spugen begonnen en rond 5 uur werd het eindelijk beter. Ik had een dag vol plannen staan om even in huis bezig te gaan, maar uiteindelijk moest ik mijn moeder en schoonmoeder inschakelen, omdat ik niet voor mijn kinderen kon zorgen. Ik denk dat ik een griepvirus had in combinatie met de zwangerschapsmisselijkheid. Ik voelde mezelf helemaal leeg en was dan ook blij dat er uiteindelijk een thee biscuitje in bleef. Dinsdag deed ik nog steeds niks behalve voor Sofie zorgen en ‘ s middags voor Aron. Tot dusver is de rest van het gezin ziektekiemen vrij gebleven laten we het hopen, want Sofie is zaterdag jarig.

Pufclubje 

Tijdens de zwangerschap van Sofie heb ik een zwangerschapscursus gedaan. Ik heb hier een leuke periode mee beleefd en heb tijdens deze zwangerschap ook lang getwijfeld om het weer te doen. Afgelopen week besloot ik mij wederom aan te melden voor de Owee cursus (Dus Bianca I’ll be back!). Daarnaast mag ik ook een Yoga app uittesten met een speciale cursus voor zwangere vrouwen. Ik roep al weken tegen Robert dat ik zoveel zin heb om insanity te doen, maar dit is absoluut niet verstandig als je zwanger bent. Nu ga ik dus Yoga doen en ik ben benieuwd of het iets voor mij is haha! Hier lezen jullie nog wat updates over.

Op naar een nieuwe week! 

Facebook Comments

Share this post