Comments (5)

Ik kan zwemmen erg aanraden. Zeker toen ik hoogzwanger was, was het zwembad heerlijk. Even niet dat gewicht voelen en gewichtsloos dobberen in het water.

Het enige nadeel was als ik er uitkwam: dan voelde ik ineens al die kilo’s weer.

Thuis bevallen had ik ook wel gewild maar mag ik helaas niet. Zo’n zwangerschapsshoot zoals jij zegt op het strand lijkt me wel wat maar ben bang dat het in april daar te koud voor is haha. En een cursus heb ik dus niet gevolgd, maar wil wel borstvoedingsbijeenkomst doen.

Thuisbevallen, geweldig kan ik je vertellen! Wat een ervaring, een ongelooflijk fijne ervaring. Door al de hectiek die een bevalling met zich meebrengt is het fantastisch om thuis te mogen en kunnen bevallen. Bij mijn eerste dochtertje moest het ziekenhuis bevalling worden door complicaties. Ik heb zo ongelooflijk hard geduimd en gehoopt dat ik bij de tweede heerlijk en rustig thuis kon bevallen. Het leek even alsof ons kleine dametje roet in het eten zou gooien door haar stuitligging, maar uiteindelijk is middels een versie toch gedraaid en mocht ik alsnog thuis bevallen. Ik kan er uren over doorpraten echt waar!! Het meest fijne wat je op het moment kunt hebben tijdens de bevalling, je eigen omgeving!! Deze week komt er op mijn blog ook een artikel online over mijn ervaring met thuisbevallen. Wellicht vind je het leuk om die te lezen 🙂

Een shoot in de zomer lijkt me super ! Prachtig naar een stuk met heide, afgewisseld met de zandduinen misschien?

Mooie lijst heerlijk afstrepen deze laatste zwangerschap al die bijzondere gebeurtenissen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP