zwanger

Zwangerschap Essentials

`Tijdens mijn zwangerschap merk ik dat ik aan bepaalde items waarde begin te hechten. Een normale broek hoef ik bijvoorbeeld niet te proberen en de vitamine tabletjes daar kan ik niet zonder, net als mijn 9 maanden dagboek. Ik nam een filmpje op waarin ik mijn Zwangerschap Essentials laat zien. 

Tijdens je zwangerschap zijn er dingen die je echt nodig hebt. Dingen waarvan ik nooit verwacht had dat ik ze zo fijn zou vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een positiebroek. Bij mijn eerste heb ik hem nooit gedragen en nu kan ik niet zonder haha! Daarnaast kan ik ook niet zonder mijn vitamine tabletten. Ook mijn dagboek kan ik niet zonder, ik wil graag alles bijhouden van deze periode en niks vergeten of missen. Met het oei ik groei negen maandendagboek hoef ik ook niks meer te missen en kan ik alles mooi bij houden. En na die negen maanden kan ik alles op mijn gemakje terug lezen en lachen om hoe gek ik wel niet was haha!

Naast de items in de video zullen er nog meer items zijn waar ik momenteel niet zonder kan of er zullen nog meer items bij komen. Wie weet komt er dus nog een vervolg van dit blogje.

Waar kon/kan jij niet zonder tijdens je zwangerschap?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Simone

  Ik vind het ondanks dat ik nog nooit zwanger ben geweest en het ook niet van plan ben binnen vijf jaar te worden wél heel interessant om te zien!

  29/11/2014 at 9:33 am
 • Reply Gwen

  Voedingskussen was hier het meest overbodige ever, ik kan er echt neit mee overweg in bed haha. Vitaminen slik ik ook trouw elke dag bij het ontbijt en ook straks weer met de bv 😀

  29/11/2014 at 1:58 pm
 • Reply Jennifer

  De positiebroeken liggen hier alweer stof te vangen. Tijdens de 15-25 weken vond ik ze echt ideaal, maar nu ben ik toch weer terug bij mijn doodnormale maillots van de H&M, niet eens de positievariant. Verder dient Reinoud nu als voedingskussen in de nacht, haha. Ik klim altijd half over hem heen (oh nee, geen dirty mind). Heb bij m’n ouders wel zo’n worst liggen die officieel geen voedingskussen is, maar aan het hoofdeind van een bed hoort, maar die heb ik nog steeds niet meegenomen. Staat ook zo lekker stom met zo’n worst in de bus, haha. En qua buikproducten ben ik nog steeds niet door alle proefverpakkingen en monstertjes heen die ik her en der ontving .. Dacht dat die proefjes juist aan moesten zetten tot aankoop, maar ik kom er maar niet doorheen. :’)

  29/11/2014 at 3:10 pm
 • Reply Madelon

  Ik kon niet zonder mijn voedingskussen. Daardoor kon ik slapen!

  29/11/2014 at 3:30 pm
 • Reply Judith

  Het 9 maanden dagboek wil ik bij een volgende zwangerschap zeker in huis halen. Hij lijkt me erg leuk!
  De zoogcompressen van HEMA heb ik 14 maanden lang gebruikt voor borstvoeding en ik vond ze echt het meest fijnste. Ik bedenk me net dat ik nog een aantal dozen heb haha. Deze van Nuby lijken me ook wel fijn, zeker om mee te nemen buiten de deur. Trouwens, de shampoo-spoeler is binnen. Super bedankt, ik ga ‘m vanavond uitproberen :-). X, Judith

  30/11/2014 at 1:36 pm
 • Leave a Reply