Happy momlife

IMG_8841
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zomerrooster 2019

Nog een weekje school en dan begint bij ons de vakantie. Normaal gesproken blog ik het hele jaar door, of nou ja ik doe mijn best. Ik heb voor nu besloten om het deze zomer iets anders aan te pakken om mezelf even tijd te geven om op adem te komen. En nieuwe content te bedenken, maar vooral om 100% van de kindjes te kunnen genieten.

Eigenlijk komt het er ieder jaar wel op neer dat ik in de zomer minder blog. Wie heeft er nu in de zomer tijd om veel blogs te lezen? Met de kinderen in huis kom ik in ieder geval veel minder aan dit soort dingen toe. Dus daarom vanaf 13 juli tot en met 1 september zal er een zomerrooster zijn op joyfromjoyce.nl. Minder blogs. Op mijn social media kanalen heb ik wel wat oude, leuke content gepland die je zeker moet lezen! Het zal dan misschien lijken alsof er veel online komt, maar het is oude content die jullie nodig (weer) eens moeten lezen.

Het schema:

Maandag: Moments of Joy -> ik probeer dit iedere week te plaatsen, maar als het niet uit komt dan schuift ie door.

Dinsdag: Blog

Woensdag: Blog

Donderdag: Blog

Vrijdag: Vijf op Vrijdag

Zaterdag: Niks -> eventueel een video!

Zondag: Niks!

Er komen dus 5 blogs online per week, en misschien op zaterdag een video. Maar vooral in de eerste drie weken ga ik mezelf niet in allerlei bochten wringen om maar te kunnen uploaden en posten. Ik heb echt behoefte aan rust en vakantie net als iedere andere Nederlander.

Nog een weekje werken en dan drie weken vakantie. Ik heb er zin in en ben er klaar voor! Of nou ja bijna want ik moet nog een paar blogs schrijven komende week. Heb jij nog een suggestie? Iets wat je graag wilt lezen dan mag je het natuurlijk altijd achter laten in de comments. 

Facebook Comments

Share this post