Happy momlife

shutterstock_439368238
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zomerrooster 2017 & verlofrooster

Yess de vakantie is begonnen en ik ben inmiddels 35 weken zwanger. Say what! De tijd vliegt voorbij en, omdat ik Aron en Sofie nog even alle aandacht wil geven voordat hun zusje komt en, omdat ik Aron toch een leuke vakantie gun komt er vanaf aanstaande maandag een Zomerrooster, maar ook direct een verlofrooster. De komende periode staat in het teken van de kinderen en mijn laatste loodjes. 

Zomerrooster 

Normaal gesproken doe ik alleen een zomer rooster die ik heb tijdens de zomervakantie van Aron. Dit jaar plak ik er nog een paar weken aan vast, zodat ik lekker kan genieten van mijn kleine kruimel en ons nieuwe leventje als gezin van 5. Ik heb vooruit gewerkt tot aan eind september, maar mocht ik mij eerder weer goed voelen klets ik jullie eerder bij over van alles natuurlijk. Naast blogs van mijn hand heeft vriendinnetje Carmelina ook aantal leuke gastblogs aangeleverd die in de periode van mijn verlof online komen. Ik heb verlof vanaf 22 juli en zal er 1 oktober hopelijk weer fris en fruitig weer zijn. Natuurlijk post ik nog wel mijn weekoverzicht, maar het kan best zijn dat ik de eerste weken na de bevalling deze ook skip. Ook mijn zwangerschapsupdates schrijf ik gewoon nog wekelijks, maar geen andere spontane blogs meer. (zoals het nu lijkt).

Ik zal de doordeweekse dagen een blog online knallen om 06:00 uur en op zondag ben ik gestart met mijn summer reading en zoals het nu lijkt red ik het de hele zomer. Zo niet dan vervalt de zondag blog ook en heb ik alleen van maandag t/m vrijdag een blog online. Ik wil namelijk deze periode zo min mogelijk druk hebben en nog even genieten van het zwanger zijn en de rust die ik dan nog heb haha!

Mij kennende zal dit allemaal nog wel een beetje flexibeler lopen, maar ik wil mezelf de komende periode geen verplichtingen opleggen, omdat het einde van de zwangerschap gewoon best pittig is. Zodra onze dochter geboren is zal ik dit ook aankondigen op de blog en op mijn social media dus mocht je nieuwsgierig zijn dan zal ik mijn kanalen ook zeker even volgen.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne zomer toe en ik ben natuurlijk gewoon aanwezig om comments te beantwoorden. 

Facebook Comments

Share this post