Happy momlife

shutterstock_387610144
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zomerbucketlist

Dit jaar gaat de zomer iets anders zijn dan de voorgaande jaren. Deze zomer zal voor mij in het teken staan van de laatste loodjes doorkomen, want op dit moment ben ik 31 weken zwanger en aan het aftellen naar de bevalling. toch wil ik dat mijn kinderen wel een leuke zomer hebben en maakte ik een bescheiden zomerbucketlist om onszelf toch te motiveren leuke dingen samen te doen en zomertijd met elkaar door te brengen. Niet zoals voorgaande jaren dus maar lekker rondom het huis dingen. 

Wat wil ik deze zomer allemaal doen:

♥ Picknicken in het park, ik wil hier nog heel graag een mooie picknickmand voor aanschaffen.
♥ Een waterfeest in de tuin organiseren, lekker met een zwembad of zo’n leuk ding waar je de tuinslang op aan kunt sluiten.
♥ Zelf limonade maken, gebruik hiervoor een handige watertap 
Zelf Ijsjes maken met snoepjes erin
♥ Een waterballonnen gevecht houden, wij gebruiken tegenwoordig herbruikbare waterballonnen. Veel beter voor het milieu!
♥ Midgetgolfen, je kunt dit op heel veel locaties doen!
Mega bellen blazen
Stoepkrijt kunstwerken maken
♥ Door de regen wandelen
♥ Zelf aardbeien jam maken
♥ Buiten een filmavond organiseren
♥ Een museum bezoeken
♥ Naar de bioscoop met Aron
♥ Een hele dag Disney films kijken
♥ Waterballon Piñata maken
♥ Tuinesië kaartjes maken en versturen naar familie en vrienden (voor dat kleine beetje vakantie gevoel)

Een bescheiden lijstje dit jaar, omdat ik mezelf niet wil verplichten. Als ik mij goed voel zullen wij vast nog wel een hele hoop leuke dingen doen, maar voor nu wil ik mij focussen op de bovenstaande activiteiten. Ook kunnen wij natuurlijk gewoon lekker buiten spelen met buitenspeelgoed, of lekker binnen spelen met al het speelgoed haha! Deze zomervakantie komen wij ook wel weer door. De kinderen gaan nog een paar dagen naar mijn ouders op de camping toe, zodat ze nog een beetje vakantiegevoel hebben/krijgen. En hopelijk komt hun zusje iets eerder, zodat wij tijdens de vakantie aan elkaar kunnen gaan wennen. Maar als dit meisje lijkt op haar broer en zus dan zal ze komen wanneer de vakantie voorbij is.

Heb jij een lijstje met activiteiten die je samen met je kinderen zou willen doen tijdens de zomer(vakantie)? Ik been benieuwd! Als je benieuwd bent naar die van 2016? Die kun je hier vinden. 

afbeelding via shutterstock
Facebook Comments

Share this post