Fashion

Zomer outfit – Een nieuw rokje

Als ik niet lekker in mijn vel zit dan merk ik dat ook aan de manier waarop ik mezelf verzorg. Ik heb dan weinig interesse in mijn kleding, mijn haar en make-up. Maar zodra ik weer lekker in mijn vel zit wil ik ook weer mezelf leuk kleden. 

Vorige week kreeg ik een leuk rokje. Het was al een hele tijd geleden dat ik iets nieuws kreeg of kocht voor mezelf en het was dus erg welkom. Het rokje is van Vila en Vila begint echt een merk te worden die ik steeds meer ga waarderen. Ik heb in mijn kast al een aantal jurkjes hangen van Vila van het zelfde materiaal, heel fijn. En voor de winter staan er ook een een paar jurkjes op mijn verlanglijstje. Nu ik een baan heb vind ik het nog belangrijker om mezelf goed te kleden en er verzorgd uit te zien. Naast dat ik dit belangrijk vind is het natuurlijk ook wel belangrijk voor het bedrijf waar je werkt. In Veendam is gelukkig een winkel waar ze Vila verkopen en daar zal ik hopelijk vanaf nu ook mijn kleding kopen.

outfit 2

De outfit

Ik ben dol op off-shouder topjes en het bovenstaande topje is echt mijn favoriet. Hij is zwart met witte stipjes en hij komt volgens mij van de Zalando, maar dit weet ik niet meer zeker. Het is wel een crop top en ik kan hem dus alleen dragen in combinatie met een taille rok of een taille broek. Maar dit vind ik prima en leuk om te dragen. Het rokje is ook een taille rok dus de perfecte combinatie. De schoenen die ik draag zijn namaak Vans en die komen van de Bristol. Ze lopen echt heel fijn!

outfit 3

Ik wil de komende tijd weer wat vaker outfits delen, want stiekem vind ik dit best inspirerend en het is heel erg motiverend om juist leuke kleding aan te trekken. En ook voor mezelf om minder vaak een simpel jurkje uit de kast te trekken en ook eens de andere kleding stukken uit mijn kast te gebruiken.

Vinden jullie kleding ook lastig te vinden en te combineren? En wat is je favoriete kleding winkel/merk? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Fatos 2momzs

  Same story here. Moeder zijn zorgt er voor dat je je zelf snel vergeet. Maar leuke motivatie om nu ook outfit post te doen zodat je ook oude kleding weer kunt gebruiken.

  Ik ben dol op de spijkerbroeken van River Island ivm keuze in broeklengte. Verder vind ik H&M,Zara en Mango top!!

  27/07/2016 at 6:20 am
 • Reply linda

  Vila is een leuk merk! Jammer genoeg is hij uit ons centrum verdwenen. Dan maar online bestellen.
  Leuke outfit!

  27/07/2016 at 7:07 am
 • Reply Nienke

  Wat een leuke outfit, staat je heel erg leuk!

  27/07/2016 at 11:15 am
 • Reply Kleine Prinses

  staat je goed hoor!

  27/07/2016 at 10:48 pm
 • Reply Jessica

  wat leuk! Mooi ook dat je schoenen zo een goede combi zijn met je shirtje!

  28/07/2016 at 6:29 pm
 • Leave a Reply