Happy momlife

shabbies 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zomer Musthaves Shabbies Sneakers

Afgelopen week was het overduidelijk lente weer, of nou ja het leek zelfs wel zomer weer. De zomerse kleding kon de kasten weer uit en daar werd ik toch wel heel erg blij van. De witte, kwetsbare schoenen mogen weer gedragen worden en ook mijn nieuwe Shabbies sneakers mochten eindelijk gedragen worden. Dit zijn mijn nieuwe liefdes wat betreft schoenen, want ze zijn wit met oker! I loveeee oker! 

Sinds mijn bevalling ben ik een stuk steviger dan ik van mezelf gewend ben en ook druk bezig om dit goed aan te pakken. Kleding is daarom best een dingetje. Ik had voor de zomer veel strakke jurkjes die heel mooi stonden, vorig jaar inclusief dikke buik. Maar nu zonder babybump, met babyvet, staat het echt een stuk minder mooi en maakt het mij heel erg onzeker als ik zoiets aan heb. Dus er moest wat veranderen aan mijn kleding style, tenminste voor nu tot ik weer wat minder onzeker ben over mijn lijf. Gelukkig hoef ik aan één ding niks te veranderen en dat is mijn voorliefde voor sneakers haha!

Ik ontving nieuwe Shabbies Sneakers, en even hé hoe tof zijn ze met het okergele sokje erin? Dit hoort gewoon bij de schoen en staat onwijs tof. De schoenen zijn gemaakt van leer en hebben een iets hogere zool dan normaal, namelijk 3 cm. De gele kleur zorgt voor een heerlijke frisse, zomerse uitstraling en tja geel is natuurlijk dé kleur van Joyce hé. De schoenen lopen alsof je op wolkjes loopt en dat is ook wat ik altijd zoek in een sneaker. De sneakers kun je kopen bij Omoda voor €169,95.

En verder…. 

Om mijn outfit compleet te maken draag ik een tof rokje van het merk Jacqueline de Yong. Het ijs een spijkerrok dat afgerafeld is aan de onderkant en gaten her en der heeft. Het is een high waisted rokje (dit vind ik altijd lekker zitten) en heeft zakjes, ideaal! Daar boven draag ik een top van de H&M met een unicorn erop. Deze koos Sofie voor mij uit haha! als ik straks mijn streef gewicht heb behaald zal dit setje nog leuker staan. Ik combineer sneakers graag met rokjes en jurkjes. Dit geeft een stoere uitstraling en met kinderen loopt het gewoon het prettigst. En je kunt er goed op rennen als je weer eens je weglopende peuter moet vangen.

Facebook Comments

Share this post