sponsored stories

Je zomer herinnering vastleggen

De zomer is nu echt ten einde, de scholen zijn weer begonnen en langzaam komt de herfst om de hoek kijken. Ondanks dat ik begonnen ben met een baan heb ik toch een leuke zomer gehad. De momenten die wij samen hadden waren erg kostbaar en genoten wij ook enorm van de tijd samen. 

Helaas zijn wij dit jaar niet echt op vakantie geweest, maar hebben wij wel mooie herinneringen gemaakt tijdens een bruiloft op Ameland. En dit soort momenten zijn natuurlijk mooi om vast te leggen. Vast leggen door bijvoorbeeld een mooi canvas doek aan de muur te hangen. Wij maakten een foto op het strand en het lijkt mij leuk om deze foto straks aan onze muur in ons (ver)nieuw(d)e huisje te hangen.

Een foto op canvas dus, want ik heb nog niet genoeg foto’s van ons als gezin in huis. Eigenlijk is dit ook zo, want sinds Sofie er is wil ik al een canvas laten maken van ons viertjes. Tot ons reisje naar Ameland hadden wij eigenlijk geen foto van ons viertjes dus nu is het de tijd om deze foto binnenkort in ons huisje te laten hangen.

showcase-room_photobook_landscape

Een telefoonhoesje

Ik ben ook echt zo’n zoetsappige moeder die graag pronkt met haar kids. En hoe doe je dit het best? Met een photocase natuurlijk! Een hoesje voor je telefoon die je kunt laten bedrukken met een foto naar keuze. Hoe leuk is dat? Lekker makkelijk ook wanneer iemand wil weten hoe je kids eruit zien.

showcase-room_easel-back-landscape

Winnen! 

In samenwerking met Bestecanvas.nl mag ik één van mijn lezer blij maken met een tegoed van €50,- met dit te goed kun je bijvoorbeeld een leuk fotocadeaus bestellen voor de komende feestdagen of je favoriete vakantie foto vereeuwigen op een muismat met foto. Zo kun je de leuke zomer niet vergeten en stiekem alvast weer verlangen naar de volgende (zomer)vakantie. Wat moet je doen om kans te maken:

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
 • Laat een reactie achter onder dit blogbericht waar je vertelt dat je mee doet. JFJ
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Kelly Groen

  Wat een gave actie! Ik ben gek op foto’s, afgelopen vakantie op de Kaapverdische eilanden heel wat foto’s geschoten die ik maar al te graag wil vereeuwigen door middel van een mooi fotoproduct! Ik ga duimen!!

  12/10/2016 at 2:17 pm
 • Reply Myrthe

  Ik doe mee,
  Hele leuke win actie ❤️❤️❤️

  12/10/2016 at 2:32 pm
 • Reply Bianca

  Ojaaaa
  Ben superfan van bestecanvas.nl
  Een foto van onze 1e vakantie dit jaar van onze zoon bjorn zou fantastisch zijn. Super om dan als sint kado aan mijn man te geven. En voor oma een telefoonhoesje met de kleinkinderen

  12/10/2016 at 2:49 pm
 • Reply Kim

  Heeeeeeel erg leuk! Ik zou nog heel graag een mooie canvas van onze trouwdag willen & natuurlijk van onze prachtige zoon!!
  Ik zou dan ook heel graag willen winnen!

  12/10/2016 at 2:59 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Natuurlijk doen we mee. Leuk zeg.

  12/10/2016 at 4:23 pm
 • Reply M. Wijnsema

  Heel graag! Ik ben al begonnen met het uitzoeken van Emma haar babyfoto’s en zou die graag in een boek laten drukken

  12/10/2016 at 4:58 pm
 • Reply Jolanda

  Oh wat tof! Ik heb in de zomer een wandelweekend gedaan met mijn vader en een zus, ik zou ze daar nog graag een herinnering van geven. Zo’n winactie komt wel goed uit dan :p 😉

  12/10/2016 at 5:26 pm
 • Reply Jolanda

  Lijkt me heel mooi cadeau, nieuwe gezinsfoto boven de bank. Ik doe graag mee met deze winactie!

  12/10/2016 at 8:33 pm
 • Leave a Reply