Comments (13)

Leuk! Ik moet er ook echt nog 1tje maken. Bij mij staat wandelen op het strand, smores maken ( hebben we eigenlijk al gedaan) en een stuk fietsen ook op het lijstje.

Leuk! Ik wil deze zomer ook “bijzonder” maken de laatste zomer met z’n drietjes… Lekker verl zwemmen m, naar het strand en bos heerlijk erop uit!

leuk! Ik moet ook even weer aan de slag om leuke activiteiten te bedenken.
Ik had vorige jaar allerlei activiteiten (van simpel tot zeer uitgebreid) opgeschreven op losse briefjes en in een kleine grabbelton gestopt. Hier mocht Yorick elke dag 1x in grabbelen, dat was een groot succes!

Oh Joyce ik ben er ook zo aan toe!! En toevallig deelde ik mijn bucketlijst ook net op mijn blog. Grappig :). Wij hebben een vergelijkbaar rijtje als jij, maar dan met dingen bij ons in de buurt. Onze Jim is anderhalf, dus veel ervan is echt zijn eerste keer.

Dat zijn een hele boel leuk dingen! In de zomer zou ik graag nog een keer een watergevecht houden, lekker naar het strand gaan maar kamperen in de tuin lijkt mij ook wel heel erg leuk. Helaas is onze tuin alleen niet zo groot 😛

Flinke lijst, leuk! Bedoel je trouwens dat Veenmuseum in Borger? Daar zijn wij vorig jaar zomer namelijk geweest met onze jongens en dat was echt heel leuk! Tip; wij zijn er toen op een dag geweest dat er allemaal acteurs/vrijwilligers in oude kleding rondliepen, die vanalles deden. Handwerken e.d. maar ook een brand blussen met oude materialen enzo. Dat maakte het echt extra leuk! Dit jaar zijn ze er vast weer, vorig jaar stond het op de website vermeld wanneer ze er waren.

Wat een gaaf idee om heel bewust een lijstje te maken. Soort atok achter se deur. Schat zoeken en geocachen is er eigenlijk samen 1, ga dat doen is ook zo gaaf voor Aaron

Wat een gaaf lijstje! Hoe heb je die gemaakt? Rolschaatsen zo leuk en bbq in het park, lijkt me zo gezellig!

Ja het lijkt op 1, maar schat zoeken wil ik zelf maken met een echte schatkaart. geocachen staat al heel lang op de planning.

Ah super leuk! Hier nog 2 en halve week voor de vakantie start. Ik heb voor Keano een bingo gemaakt met allerlei activiteiten om samen te doen.

Super idee om zo’n lijst te maken. Dan wordt het wat concreter en denk ik hopelijk niet na de zomer: He, ik wilde ook nog graag…..Want de zomerdagen zijn altijd voorbij voor ik het weet.

Ik wil zo graag 2 nachtjes wildkamperen!
Lijkt mij echt enorm leuk om te doen met het gezin, maar ook een uitdaging want hoe ga je nou wildkamperen met 4 kinderen waarvan de jongste in de zomervakantie net 1 jaar is geworden.
We hebben hier leuke plekken waar je mag wildkamperen dus mocht het niet gaan zijn we zo thuis.
Mooie plekken midden in de natuur, en 2 dagen koken op een klein gaspitje, kindjes zwemmen in het natuurwater (onder streng toezicht van ons uiteraard), wandelingen maken, hut bouwen etc…
Lijkt mij echt zo onwijs gaaf!
Of naar een hele leuke campeer boerderij, lijkt mij ook zo leuk tussen de dieren, de boer helpen, kids met andere kids uren buiten spelen.
Misschien dat we beide gaan doen!
Heb er nu al zin in!

Grote bellen maken is zo leuk 🙂 Een film kijken in onze (nieuwe) tuin lijkt me ook erg gaaf!

PS Ik heb naar je gelinkt: http://www.mizflurry.nl/2016/07/5-summer-bucket-lists.html

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP