Happy momlife

halloween 7
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zo organiseer je een Halloween Pizza party

31 oktober is het Halloween en voorgaande jaren deed ik er eigenlijk niks mee, omdat ik dacht dat het niet mijn feest is. Maar dit jaar bepaalden de kinderen toch iets anders, want ze zijn helemaal enthousiast door het hele Halloween gebeuren. Op netflix kijken ze graag naar Super Monsters en daarom leek het mij leuk om een klein Halloween feestje te organiseren. En het was een groot succes en helemaal niet moeilijk om even tussendoor te doen. 

Decoratie 

Ik ben bij de Zeeman geweest om wat decoratie te halen, ik had namelijk niet zo’n behoefte aan heel veel enge monsters. Bij de Zeeman hebben ze echt leuke kidsproof decoratie vond ik zelf. Leuke slingers, afzetlint, bekertjes en ik nam een folie ballon mee. Echt super leuk! Ook nam ik bij de zeeman nog wat snoepjes mee, want dat hoort toch wel een beetje bij Halloween?

Bijgerechten 

Naast pizza’s wilde ik ook wat gezonde dingen aan de kinderen aanbieden. Ik had wat snoeptomaatjes gepakt en her en der had ik een oogje op gelegd. Ik had “mijn” oogjes bij de leukste taarten webshop weg. Super leuk om her en der neer te leggen. Dat zelfde deed ik ook met wat strookjes paprika. Van een hele paprika maakte ik een pumpkin, zoals wij die allemaal met halloween kennen. Ik deed onderin een laagje heksenkaas en vulde hem daarna met stukjes komkommer. Zo hadden ze komkommer met een lekkere dipsaus. Alle groente was op!

Pizza’s 

En dan natuurlijk de pizza’s! Het zijn spookjes gemaakt met de Wilton Comfort Grip Cutter Ghost. Daarop een laagje tomaten puree en mozzarella. Niet heel erg rijkelijk belegd, maar voldoende. De kindjes vonden het heerlijk! Ik gebruikte trouwens het Pizza deeg van Dr. Oetker uit de vriezer. Eventjes in de oven en aanvallen maar! Je kunt de pizza’s natuurlijk beleggen met alles wat je wilt. Ik hield het simpel deze keer.

Het toetje

Bij een feest maaltijd hoort natuurlijk ook een toetje! Ik kwam uit op dit simpele toetje. Je hebt chocoladevla nodig, oreo’s en wormen. Nu kon ik zelf nergens van die candy wormen vinden, maar bij de Kruidvat hadden ze wel snoepslangen. Hier lukte het ook goed mee gelukkig. Het is zo simpel. Je doet een laagje vla in een glas, je verkruimeld de oreo’s en steekt de slangen/wormen erin. Ik had de slangen gesneden, zodat je nog wel het wormen effect had. Een heerlijk modder toetje.

Facebook Comments

Share this post