Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zo organiseer je een filmfeest (voor kids en volwassene)

Zodra kinderen ouder worden is het lastiger om een feestje te bedenken die je thuis kunt organiseren. Zelf vind ik feestjes buiten de deur niet zo’n leuk dus creatief nadenken over feestjes is mijn taak. Ik bedacht een leuk filmfeest die je kunt organiseren voor kinderen, maar die je ook kunt organiseren voor vrienden. Ik gebruikte hier onder andere een KippiePan voor één van onze favoriete snacks tegenwoordig. Zo organiseer je een filmfeest

 

 

De uitnodiging 

Het begint natuurlijk allemaal met de uitnodiging. Ik heb hier alvast wat voorwerk voor gedaan en een ticket gemaakt die je volledig kunt aanpassen. Je kunt ze uitprinten, maar je kunt ze ook gemakkelijk sturen via whatsapp of via de mail. Kinderen vinden een uitnodiging uitdelen vaak leuk, maar volwassene kun je prima via whatsapp een uitnodiging versturen.

Je kunt via deze site de ticket helemaal aanpassen naar eigen wensen. 

SNACKS! 

ha bij een goed feest heb je natuurlijk lekkere snacks. De basis voor ons feestje was de Kippie pan. Een lekkere hartige snack voor de grote mensen. Wij zijn zelf groot fan van de Kippie Pan. Wij kozen voor een Kippiepan met allerlei soorten kip snacks. De Saté balletjes waren hier favoriet. De volgende keer willen wij een KippiePan met een echte maaltijd proberen die heb je namelijk ook. Een lekkere nasi bijvoorbeeld met kip in pangang saus. Ik ben benieuwd of dit net zo lekker is. De kippiepan zelf trouwens (dat ding waarmee je hem opwarmt) kun je huren voor €15,- maar je kunt hem ook houden daarna. Een goedkope pan die je kunt gebruiken om maaltijden warm te houden tijdens feestjes. Ideaal als je het mij vraagt.

Naast de kippiepan had ik ook lekkere en verschillende soorten hartige snacks klaar gezet. Je kunt bij de supermarkt heel veel losse kleine zakjes chips kopen.

Voor de kinderen had ik een maak je eigen popcorn hoekje gemaakt. Ik had zoete en zoute popcorn door elkaar gemengd. Hierbij had ik M&M’s neer gezet, normale en met crisp en gepofte mais. Allemaal heel lekker door je popcorn heen. Er stonden bakjes naast om te vullen. Ook de grote mensen vonden het erg lekker.

Drankjes

Voor de drankjes had allerlei verschillende blikjes frisdrank gehaald en prikloze sisi. Onze kinderen kunnen daar echt van genieten zo nu en dan. Je kunt natuurlijk ook taps met water en smaak neerzetten of ranja voor de kinderen. Ik vond dit heel gezellig staan.

Decoratie

De decoratie haalde ik bij de HEMA. Ze hebben daar verschillende thema’s. Ik hield het bij een gouden deur slinger die ik als backdrop gebruikte en daar overheen plakte ik nog een slinger. Maar je kunt ook een kleuren thema aanhouden bijvoorbeeld; rood, zwart en goud. Dit vind ik zelf een mooie passende kleuren combinatie.

De film plek

Je kunt een heerlijke plek creëren door allemaal kussen op de grond te leggen. Denk ook aan zitzakken, luchtbedden en alles wat maar zacht en comfy is. Je kunt ook van een zwembad een chill plek maken door in het zwembad dekens en kussens neer te leggen.

En dan de film!

Om een leuke film te kiezen kun je natuurlijk kijken op Netflix, Videoland, Pathe Thuis of Disney Plus.

Dus Zo organiseer je een filmfeest Veel Feestplezier!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Kippie.
Facebook Comments

Share this post