Comments (3)

Misschien nog een leuke tip waar je naartoe kunt gaan is het gevangenismuseum in veenhuizen. Maar dan zou ik wel de boevenbus en gevangenis de roden pannen erbij pakken. Ik denk dat aron dit wel leuk vind. Mijn jongens in elk geval wel.

Leuke ideeen! Het veenpark openluchtmuseum in Barger-Compascuum vonden wij ook heel leuk, dat zit volgens mij ook bij jullie in de buurt.

Kamperen in de woonkamer of in de tuin, dat wil ik later met Demi ook heel graag eens doen. Kamperen in de tuin deden we vroeger wel eens toen ik nog een klein meisje was. In het begin samen met papa en later alleen met mijn zusje. En ondanks dat je dichtbij huis was, voelde het echt alsof je op vakantie was.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP