Happy momlife

cf28f82a-ae7d-415a-bee7-f2430464a8f3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zo maak je de inrichting van je woning echt mooi af

Heb je een andere woning op het oog? Dan kun je vaak wel meubels en accessoires meenemen die je al hebt, maar wat is er nu leuker dan de woning helemaal opnieuw inrichten naar je eigen smaak? Op die manier maak je een frisse start in je nieuwe huis of appartement en kun je er echt volop van genieten. Zeker doen als dit mogelijk is, zouden we zeggen. Hierbij diverse tips waarmee je je woning helemaal kunt opleuken.

Kijk wat je nodig hebt en koop dat eerst

Heb je te maken met een wat beperkt budget maar wil je je woning wel graag volledig naar je eigen smaak inrichten? Bedenk dan dat je niet alles direct hoeft aan te schaffen. Kies eerst voor de meubels en andere zaken die je echt nodig hebt, daarna komt de rest wel. Leuke accessoires om de inrichting helemaal mee af te maken zijn natuurlijk top maar zit het er qua financiën even niet in? Dan wacht je er gewoon even mee met deze aan te schaffen. Dat kan op een later moment ook nog prima en dan vind je zeker nog geweldige dingen die helemaal naar jouw smaak zijn.

Kijk en vergelijk de prijzen van accessoires

Een woning inrichten is leuk om te doen maar zorg er wel voor dat alles een beetje leuk bij elkaar past zodat het geen bonte verzameling wordt. Heb je wat je nodig hebt en ben je er wel aan toe om voor accessoires te gaan zodat de inrichting echt helemaal af is? Kijk dan zeker online rond bij shops wat er allemaal op dat gebied te koop is en kies wat je leuk vindt. Om geld te besparen is het aan te raden eerst goed diverse producten en shops met elkaar te vergelijken zodat je de beste prijs vindt. Altijd doen, want dit kan je veel geld schelen.

Ideeën voor jezelf en anderen

Heb je nu wat leuks gevonden? Deel het met anderen zodat zij kunnen zien wat je ervan gemaakt hebt. Je kunt zelf natuurlijk ideeën opdoen in winkels en bij andere mensen thuis maar als zij zien wat jij gedaan hebt, kunnen andere mensen daar ook plezier van hebben. Komen er mensen bij je op bezoek en zien ze de accessoires die jij hebt gekocht om je woning sfeervol in te richten? Dan gaan ze gegarandeerd vragen waar je deze gevonden hebt en gaan ze zelf ook op zoek.

Maak ook een ander blij met leuke accessoires

Is je leukste collega op bezoek en vindt zij bepaalde spullen bij jou bijzonder en gaat ze binnenkort elders werken? Dan kun je voor het afscheid collega haar ook zoiets leuks cadeau doen. Dat gaat ze zeker waarderen en zo kan je inrichting anderen ook weer inspireren. Je doet vaak de beste ideeën op als je bij een ander bent en daar ziet hoe zij de woning hebben ingericht. Niet precies jouw smaak? Met kleine aanpassingen kom je een heel eind en heb je precies wat je wilt!

Facebook Comments

Share this post