Happy momlife

IMG_1135
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zo bescherm ik mijn iPhone tegen vallen

Ik ga niet zo goed op telefoons of nou ja dat dacht ik, want vorig jaar mocht ik verlengen en dat deed ik niet, omdat ik net een nieuwe telefoon had gekocht. Dit moest ik doen nadat ik mijn oude had laten vallen. Inmiddels heb ik wel een nieuwe telefoon binnen, maar ben ik heel bang om hem te laten vallen. Ik heb daarom een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen.

Een goed telefoonhoesje

Het begint natuurlijk allemaal met een goed hoesje. Ik had mijn vorige iPhone altijd normale dunne hoesjes, maar bij de iPhone koos ik er voor om een hele een hele dikke iPhone bumper er om heen te doen haha! Het ziet er echt niet uit en ik denk dat ik t.z.t. nog wel overstap naar een dun hoesje, maar voor nu vind ik een dikke bumper om mijn nieuwe telefoon. Ik koos voor een geel hoesje van Rhinoshield ik koos natuurlijk voor een gele variant.

Screenprotector 

Wat ook echt niet mag ontbreken is een screenprotector. Ik koos voor de Mobigear Gehard Glas Screenprotector gemaakt van gehard glas. Deze screenprotector zorgt ervoor dat ik geen krassen op mijn telefoon krijg en dat vuil niet bij mijn telefoon komt. Ik kon deze makkelijk zelf op mijn telefoon bevestigen. Ik kreeg alles van Hoesjesdirect.

GrabTab

Wat absoluut niet mag ontbreken op mijn telefoon is een GrabTab. Hiervoor gebruikte ik altijd een SlingGrip. Hoe het beestje ook heet maakt mij niet uit, zolang hij maar doet waarvoor ik hem nodig heb. Dit zijn tools waarbij je je vinger kunt klemmen aan je telefoon waardoor hij dus niet zomaar kan vallen. Mijn ervaring is namelijk dat als ik zo’n ding erop heb ik hem niet laat vallen en als ik hem er niet op heb ik hem laat vallen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als standaard voor je telefoon. Deze functie gebruik ik vaak tijdens het koken als ik een YouTube video bekijk.

Verzekering

En als laatste vorm van bescherming heb ik een verzekering afgesloten voor mijn telefoon. Op deze manier zit ik niet zonder telefoon in wanneer hij stuk is en wanneer hij echt niet meer gerepareerd kan worden ontvang ik gewoon een nieuwe telefoon. Laten we hopen dat dit niet nodig gaat zijn, maar hé je weet het maar nooit.

Hoe bescherm jij je telefoon tegen vallen?

Facebook Comments

Share this post