Happy momlife

wat zit er in mijn tas
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Wat zit er standaard in mijn handtas

Ro noemt mijn tas altijd een bermuda driehoek, waarom? Geen idee. Oké heb ik wel. Mijn handtas zit altijd zo vol en hij kan er niks in vinden. Ik heb daar overigens nooit problemen mee, maar dat komt omdat er toch een soort van logica in zit. Heus. Ik heb gewoon (zogenaamd) veel nodig als vrouw en prop dit zoveel mogelijk in mijn handtas. Je moet overigens overal op voorbereid zijn toch? 

Wat zit er allemaal in mijn tas? 

  • Mijn portemonnee – In mijn grote handtas zit deze er altijd in, maar in mijn kleine niet,  want hij is mega groot
  • Mijn pasjeshouder – Deze sleep ik altijd mee. Hier zit mijn ID kaart in, en alle andere belangrijke pasjes die ik vaak nodig heb. Ik kan hem makkelijk in mijn handtas doen, in mijn kleine handtas of in mijn jaszak. Ideaal dus.
  • Oplader – Mijn telefoon is om de haverklap leeg doordat ik hem gebruik voor mijn blog en het maken van foto’s van mijn kroost. Daarom heb ik altijd een oplader in mijn tas zitten voor mijn telefoon. Zo kan ik overal waar nodig mijn telefoon opladen. Bij mijn oplader ligt altijd standaard een externe oplader die ik on the road kan gebruiken.
  • Handcreme – Sinds de geboorte van Fleur heb ik constant droge handen. Er zit dus standaard een handcreme in mijn handtas. Ik heb nog niet echt een favoriet. Op dit moment ben ik de handcreme van Dr. Leenarts aan het testen. Dit is nieuw en bevalt tot dusver goed.
  • Rozijntjes – Ik ben zo’n goedhoud moeder haha! Als ik Sofie even rustig moet hebben bied ik haar graag een doosje rozijntjes aan.
  • Flesje water – Dit heb ik mezelf aangeleerd tijdens de zwangerschap. Ik drink standaard te weinig en door een flesje water in mijn tas mee te slepen heb ik altijd vocht bij me. Ik verwissel het flesje met regelmaat om het hygiënisch te houden.
  • Maandverband/tampons – Tja die negenmaanden pret zitten er helaas weer op en moeder natuur is een b*tch haha! Ik mocht binnen de eerste 6 weken alweer genieten van mijn eerste menstruatie en zeul nu dus weer een aantal standaard items mee voor het geval dat.
  • Sleutels – Deze zitten er helaas niet altijd in waardoor ik wel eens voor gesloten deuren komt te staan, maar over het algemeen heb ik ze altijd bij me.
  • Agenda – Met een groot gezin kan ik niet zonder mijn agenda. Iedereen heeft zijn/haar afspraken dat ik het soms echt niet kan bijbenen. Mijn agenda geeft godzijdank veel rust en overzicht. Ook een familieplanner werkt goed, maar die is iets te groot voor in mijn handtas.

Wat moet er bij jou echt in je handtas zitten? 

Facebook Comments

Share this post